Zabava

Dr.Evil še ni rekel zadnje besede

T.P.
12. 11. 2012, 09.08
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Ni dolgo trajalo in na pogorišču Lenih Kosti je iz pepela vstal nov heavy metal projekt, ki ima že na samem začetku podporo tujega menedžmenta. Garancija za uspeh: Dr. Evil!

##IMAGE-16704##Karizmatični frontman Milan Krušič je namreč že ustanovil nov bend in projekt Dr. Evil, s katerim dokazuje, da v glasbi še zdaleč ni rekel zadnje besede. Milan je kot frontman zasedbe dodal neizbrisljiv avtorski pečat Lenim Kostem, s svojim bendom Dr. Evil pa cilja proti samemu vrhu mednarodne heavy metalne scene, kjer ga čaka sodelovanje z velikimi glasbenimi imeni. Čeprav so nekatera sodelovanja že uradno potrjena, o tem še ne želi govoriti, lahko pa si mislimo, da so v igri zelo vroča žezla.
O tem priča njegova bogata glasbena preteklost, saj si je delil oder s priznanimi izvajalci svetovnega formata, kot so Accept, Primal Fear, Grave Digger,Brainstorm, Tim Ripper Owens, Blaze Bayley, Anti Nowhere League in Alestorm, sodeloval pa je z glasbeniki, kot sta Mat Sinner (Primal Fear) in Manni Schmidt (ex Grave Digger, Rage). Njegova diskografija obsega tri plošče s skupino Lene Kosti, bil pa je tudi član prve slovenske speed metal skupine Turbo, s katero je posnel eno ploščo. Dr. Evil se te dni odpravlja v studio snemat nov komad, kmalu zatem pa bo odpotoval v tujino, kjer ga čakajo poslovni dogovori z nemškim menedžmentom, s katerim je že podpisal ekskluzivno pogodbo.