Zabava

Justin Bieber in Selena Gomez nista več par

K.Š.
10. 11. 2012, 17.06
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Mladi zvezdnik je očitno 'ugotovil', da se lahko zabava tudi z več dekleti in da je zelo priljubljen tudi med manekenkami.

Selena Gomez in Justin Bieber nista več par. Razlog za prekinitev najbolj znane najstniške ljubezni zadnjih let pa naj bi bil v tem, da Selena ni (več) zaupala mlademu fantiču. Njuni znanci so seveda mnenja, da ima simpatična temnolaska še kako prav. Na modni reviji spodnjega perila Victoria's Secret, kjer je Justin gostoval, je bilo to še kako očitno. Mladi pevec naj bi se ves čas spogledoval z manekenkami, jih ogovarjal in prosil za telefonske številke. Ena od lepotic mu jo je tudi zaupala in z njim odšla na predstavo v Broadway. Govora je o dolgonogi lepotici Barbari Palvin. 

Medtem pa naj bi Selena Gomez že dala uradno izjavo, češ da je glavni vzrok za njuno ločitev prenatrpan urnik. Torej lepotica zavrača, da so bile kdaj koli v igri druge ženske … Njuni 'prijatelji' pa so medijem že povedali, da Justin zelo rad pogleduje za seksi manekenkami.  ##IMAGE-16666####IMAGE-16665##