Zabava

Nikin sredinc odmeva tudi v tujini

S.R.
2. 11. 2012, 12.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Uspešnica Nike Zorjan z naslovom Problemom sredinc, za katero je nedavno posnela tudi videospot ne odmeva samo pri nas, temveč so mlado Prekmurko opazili tudi v tujini.

Videospot za pesem Problemom sredinc, ki jo te dni lahko pogosto slišite na radijskih postajah ima na spletnem portalu YouTube že več kot 98.000 ogledov, kar je za slovensko pesem seveda odlično.

Njen uspeh pa ni ostal neopažen niti v tujini, saj se je njena pesem pojavila tudi na blogu ''europopped'', ki ga piše Američan, ki mu je blizu evropski pop. O Niki Zorjan piše kot o še eni slovenski pop senzaciji, ki je sprva zaslovela z odličnim nastopom na šovu Misija Evrovizija, glede na njene sedanje uspehe pa bi po mnenju avtorja lahko rekli, da je prav ona iz šova izšla kot zmagovalka. Avtorju bloga sta tako pesem kot videospot zelo všeč, ne pozabi pa tudi omeniti, da je pesem Problemom sredinc delo producenta Raayja, ki je sodeloval tudi pri nedavnem prvencu Tine Maze.

Še največji ''problem'' je za avtorja prevod naslova Nikine pesmi, saj v angleščini tega pač ne moreš povedati z dvema besedama. A avtor navdušeno zaključi, da v Nikinem delu ni prav nobenega problema. Niko Zorjan očitno čaka bleščeča kariera