Zabava

Natalija že drugič pred oltar

Tomaž Mihelič / Lady
30. 10. 2012, 21.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Natalija Verboten je že drugič v svojem življenju stopila pred oltar.

##IMAGE-16314##Prvič je to storila iz ljubezni do Dejana, drugič pa do glasbe, saj sta z Domnom Kumrom za duet Tvoja mama posnela videospot in v njem odigrala ženina in nevesto. Delo je odlično potekalo, največ časa so – pričakovano – porabili za smeh, ki ga je bilo v izobilju, Natalija pa je med zaigrano poroko podoživljala tudi spomine na dan izpred štirih let, ko sta si z možem iz srca dahnila usodni da.
Besedilo skladbe Tvoja mama govori o tem, da sta se Natalija in Domen zaljubila takoj, ko sta se prvič zagledala, a sta že kmalu naletela na težavo, saj zveza ni bila všeč njeni mami. Vse skupaj je bilo kot nalašč za hudomušen scenarij, v katerem ne manjka številnih duhovitih prizorov. Eden izmed njih je tudi Domnovo vasovanje pod napačnim, maminim oknom, zaradi česar je dobil na glavo vedro hladne vode. Natalijino mamo in očeta sta odigrala njihova dobra prijatelja Mira Skuhala in Iztok Harb, ki je v svoji cvetličarni Minka tudi oblikoval prelep poročni šopek. »Nazadnje smo potrebovali še župnika in nahecali smo Dejana, da je dal piko na i šaljivemu spotu za poskočno pesem,« se nasmehne Natalija Verboten. ##IMAGE-16321##

Več o tem, kako je pred leti potekala 'prava poroka' med Natalijo in Dejanom in o tem, kdaj bo Domen dahnil usodni 'da', pa v tiskani Lady.