Zabava

Sanja Grohar se je fotografirala tudi s Pink

K.Š.
29. 10. 2012, 14.56
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Sanja Grohar je na svojem Facebook profilu objavila kar nekaj fotografij, na katerih je v družbi tujih zvezdnikov. Zgrabili smo priložnost in ji poklicali.

S Sanjo smo pokramljali o svetu slavnih in bogatih. Lepotica nam je zaupala kar nekaj sočnih … Med drugim tudi to, da je bila najbolj antipatična oseba, ki jo je spoznala Janice Dickinson. 

Kako to, da si prišla v stik s tako slavnimi osebami?
Po naključju, ko sem delala v tujini v Los Angelesu in Monte Carlu za Christian Audigier-a ter Fashion Tv.

Kdo te je od tujih zvezdnikov najbolj navdušil?
No, to je tako, da se pofotkaš in potem žuraš dalje in se ravno ne družiš z njimi (smeh). Čeprav ne bi bilo slabo žurati s Pink. Malo bolje pa sem spoznala igralca in raperja Bow Wow-a, bili smo tudi na kosilu ter malce skupaj pohajkovali po Los Angelesu.

Kdo te je najbolj razočaral?
Janice Dickinson, ker je zelo ošabna, taka je kot na televiziji. Ampak, kaj češ … takšna pač je! :)

Če bi kdo od teh prišel v Slovenijo, kam bi ga peljala?
Ko sem govorila z Damon Thomasom, znanim producentom, ki je delal pesmi za Beyonce, Justin Timberlake-a, Chris Browna in druge, sem mu povedala da prihajam iz Evrope, natančneje iz Slovenije. Navdušeno je rekel: "Oh prosim te, pelji me tja, hočem videti Alpe, sneg.“ Mi silimo v Ameriko oni bi pa sem :).

Kakšna anekdota?
Ja to, da smo na Mercedes FW v L.A. v zaodrju čakali s sestrami Kardashian, ki so odprle modno revijo . Takrat so snemale šele začetne dele KUWTK (Keeping up..) in spomnim se, da Kourtney ni znala hoditi z tako visokimi petami, pa sem stopila do nje in sva hodili gor in dol in ko se je unesla, se mi je zahvalila in so odšle na oder.

Kako gre kaj tvoja glasbena pot?
Sedaj je za nami promocija spota Magic ki ga je produciral Paolo Barbato & Simone Ermacora in sem malo presenečena, saj spot vrtijo celo na Kitajskem, videla sem ga na nekih Ruskih blogih, Španci ga vrtijo... Pa ga z menedžerko sploh nisva pošiljali v tujino. Kaj šele bo?! Sem srečna da je tako.

Ti je house glasba še zmeraj najbolj blizu? Nisi nikoli pomislila na kaj bolj 'rockerskega'?
v bistvu mi je klubska najbližje, saj nastopam po klubih in paše skupaj. Sicer ne vem, kam vse me bo glasbena pot zanesla ampak trenutno se najbolje najdem v elektronski, dance in house glasbi.

Kaj načrtuješ v zimskih mesecih?
Nastopi, nastopi, nastopi :). Potem pa počasi novi plani, nova pesem.

Smučaš, drsaš? :)
Smučam bolj redko, drsam rada pa si premalokrat vzamem čas haha.