Zabava

Tragično življenje Zorana iz Gostilne

T.M./Lady
29. 10. 2012, 20.43
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

V resničnostnem šovu Gostilna išče šefa so se že začeli prvi pravi zapleti, na katere so ustvarjalci oddaje morali čakati le dva tedna.

Po odstopu Meri, ki jo je menda prišla iskat celo policija, pozneje pa so jo po pričevanju nekaterih medijev celo sprejeli na psihiatrijo, je vso pozornost nase pritegnil Zoran Prodanović. 
Primorec je s svojim temperamentom, živčnimi izpadi in grobim besednim zakladom kot jajček kinder. Na prvi pogled je sladek in prijazen, ko pa odpre svojo dušo, nikoli ne veš, kaj se skriva v njej. Za tako kompleksno osebnost je krivo težko otroštvo, pravi sam in razkriva, da je marsikaj pretrpel. Kot otrok je vsak dan v šolo in nazaj prepešačil dvanajst kilometrov in pogosto občutil težko vzgojno roko staršev. Že zelo zgodaj je moral od doma, s trebuhom za kruhom. Pri štirinajstih letih je prišel v Slovenijo, živel malo tu, malo tam in se na koncu ustalil pri nekem gospodu. Ta je od njega veliko zahteval in bil večkrat tudi grob, vendar je Zorana vse to izoblikovalo v trdnega in samozavestnega človeka. Trma se je vanj naselila zaradi hudih preizkušenj, ki so mu stale na poti do sreče. 

##IMAGE-16198##Kako pa se je zgodba razpletla pa lahko preberete v zadnji številki revije Lady!