Zabava

Tožila bo zaradi golih fotografij

S.R.
26. 10. 2012, 12.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Nekdanja zvezdnica filmov Transformerji, ki ji je do uspeha precej pomagal tudi atraktiven videz se je odločila tožiti spletno stran, ki je objavila njeno golo fotografijo.

Seveda prvih golih fotografij igralke spletna stran nima, gre le za računalniško izdelano fotografijo, na kateri so Meganino glavo s pomočjo Photoshopa pač nalepili na golo telo. Gre za satirično spletno stran CelebJihad.com, na kateri sicer najdemo računalniško izdelane gole fotografije marsikatere zvezdnice.

Omenjena fotografija ''gole'' Megan sicer po spletu kroži že kar nekaj časa a igralka ima sedaj resnično vsega dovolj saj ne želi, da bi še naprej krožila po spletu. Zato spletni strani CelebJihad grozi s tožbo. Njeni odvetniki so fotografijo sicer že razglasili za ''100-odstotni ponaredek'' in zahtevali, da se fotografija umakne s spletne strani. Odgovor ustvarjalcev spletne strani pa je bil ciničen, a ne nepričakovan:

''Čeprav cenimo Megan Fox in njeno skrb za lastno podobo, težko verjamemo, da bo imela ženska, ki se je v dveh filmih o Transformerjih neprestano sklanjala ter stiskala in razkazovala prsi zaradi objave zmontirane fotografije na odkrito satirični spletni strani oškodovan ugled''.

Kaj pa o tovrstnem objavljanju golih fotografij menite vi? Lahko tovrstnim satiričnim stranem dovolimo, da na gola telesa lepijo zvezdniške glave? ##IMAGE-16159##