Zabava

Brad Pitt zapustil Angelino?

T.P.
25. 10. 2012, 17.43
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Poroka Angeline Jolie in Brada Pitta je pod vprašajem, saj naj bi se igralca tako sprla, da se je Brad odselil. Povod za prepir naj bi bilo Angiejino bolestno ljubosumje in Bradovo zapijanje iziroma drogiranje.

Po poročanju tujih medijev naj bi Angelina s svojimi ljubosumnimi izbruhi Brada tako spravila ob živce, da se je igralec odločil za selitev. Igralka naj bi imela čedalje večjo paranojo pred tem, da jo bo Pitt prevaral z drugo lepotico, na živce pa naj bi ji šlo tudi njegovo spogledovanje z opojnimi substancami. »Čeprav Brad ves čas trdi, da se ne drogira, je Angelina prepričana, da za njenim hrbtom občasno kadi marihuano in si privošči celo kakšno težjo drogo. Moti jo tudi to, da veliko pije. Njun zadnji prepir se je končal tako, da je Brad zapustil skupni dom v Franciji,« razlaga vir, ki je blizu hollywoodskemu paru. Zaradi čedalje večjih napetosti znotraj družine Jolie-Pitt se je že začelo šušljati, da poroke ne bo. Angelina naj bi Bradu dala celo ultimat, ali ona ali droge, poslala pa naj bi ga tudi na zdravljenje, vendar naj bi Brad to možnost zavrnil.

Najbolj slavni hollywoodski par pa ni osamljen primer na zvezdniškem ljubezenskem parketu, ki se v tem času sooča z možnostjo ločitve. O aktualnih zvezdniških ločitvah pri nas lahko berete v najnovejši Lady, kjer boste izvedeli tudi, kateri znani slovenski igralec se je nedavno odselil od svoje dolgoletne partnerice, prav tako igralke.