Zabava

Maja med žensko in moškim ...

K.Š.
25. 10. 2012, 12.16
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Pevka Maja Založnik ni neznano ime na slovenski glasbeni sceni. Vsi tisti, ki jo poznajo, so nad njenim izjemnim vokalom več kot navdušeni, saj zna prepričati tudi najzahtevnejšega poslušalca.

##IMAGE-16081##In ker Maja Založnik rada združi prijetno s koristnim, se je odzvala na povabilo glasbenika in avtorja Cveta Polaka, ki je s svojo ekipo naredil skladbo Mi poveš, ki po prvih odzivih že navdušuje javnost. Kot tonski mojster se je v skladbi Mi poveš izkazal Toni Jurij, ki s Cvetom sodeluje že vrsto let. Bas je odigral kar Cveto sam, medtem ko je za kitaro poskrbel virtuoz Miha Meglič.

"Za Majo Založnik sem se odločil zaradi tega, ker sem v njej videl zgodbo, ki sovpada z mojo skladbo, ne nazadnje pa ima Maja več kot primeren, če ne celo izjemen vokal,"  nam je zaupal Cveto Polak.

In kaj ob predstavitvi nove skladbe Mi poveš pravi glavna akterka Maja Založnik, ki je skladbo skupaj s plesalkami iz skupine LadyBugs prvič predstavila javnosti na letošnji prireditvi Femme Fatale? "Glavna akterka tega komada pa pravi, da je pesem Mi poveš nekaj drugačnega, kar je značilo predvsem zame. Pesem je zelo ritmična, tako da sta me skladba in ritem v njej v celoti prevzela. Seveda pa sem (tako kot že v preteklosti) pripravljena na razna sodelovanja tudi v različnih tipih glasbe, kar sem že tudi naredila in ustvarila s SweetPeak. Tokrat me je, kot sem dejala, navdušil Cveto Polak, za kar se mu tudi na tem mestu zahvaljujem.

Skladba Mi poveš pa na nek način spremlja prenovljeni portal njena.si, ki je v zadnjem tednu popolnoma spremenil svojo podobo.

Na uredništvu njena.si so o tej skladbi povedali: 

»Prenovili smo se, drugačni smo, bolj vpadljivi. Zato smo si zaželeli nekaj poskočnega in zabavnega, ki bi spremljalo našo novo podobo. Ekipa Njene si je zaželela čisto svojo skladbico in k sodelovanju povabila glasbenika in avtorja Cveta Polaka, ki je s svojo ekipo naredil skladbo Mi poveš.  Kot tonski mojster se je znova izkazal legendarni Toni Jurij, ki s Cvetom sodeluje že vrsto let. Vizualno upodobitev pa je skladbi podaril oblikovalec Rado Petrovič. Ustvarjalna ekipa se je odločila, da bo skladbo najbolje zapela in predstavila ekstravagantna Maja Založnik, ki je povabilo sprejela in dodala še češnjo na smetano – plesalke iz skupine LadyBugs. Bas je seveda odigral kar Cveto sam, medtem ko je za kitaro poskrbel virtuoz Miha Meglič.«

Ko so dekleta stopila na oder prireditve Femme Fatale je med obiskovalci kar završalo – sveže, simpatične in še kako seksi, so nedvomno opozorile nase. Posnetek prireditve Femme Fatale 2012 si lahko v celoti ogledate v četrtek 1.novembra ob 17h na TV Veseljak!