Zabava

Kmalu mamica!

A.C./Lady
22. 10. 2012, 09.49
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Igralka MGL Tjaša Železnik ni svojega zasebnega življenja nikoli obešala na veliki zvon. Na družabne prireditve je najraje hodila z mamo Ano, s katero sta tudi najboljši prijateljici.

Po razpadu zadnje zveze je bila dolgo samska, pa tudi ko se je spet zaljubila, je to zaupala le najbližjim, medijem pa ni razkrila svojega srčnega izbranca. Njeni kolegi v gledališču pravijo, da je »fejst fant«, in so veseli, da se bo lepi Tjaši pri 38 letih končno izpolnila želja po družini. Igralka se dobro počuti, prestala je amniocentezo, poseg, ki je za ženske pri teh letih normalen, v nedeljo pa je nastopila na premieri naturalistične komedije Jaques ali Podrejenost. Pred kratkim pa se je po dolgem premoru spet vrnila tudi pred filmske kamere.
Dobila je manjšo vlogo v celovečernem filmu Dvojina, v katerem je vlogo njenega nadrejenega dobro odigral programski direktor Pro Plusa Branko Čakarmiš. Ker se Tjaša med nosečnostjo dobro počuti, bo do spomladi, ko so ji zdravniki napovedali datum poroda, še aktivna na gledališkem odru. Seveda pa bo pripravila tudi vse potrebno za prihod novega družinskega člana. Nekaj nasvetov ji bo nedvomno lahko dala tudi kolegica iz MGL Ana Dolinar, ki bo kmalu končala porodniški dopust.

##IMAGE-15830##Več novic in zgodb in sveta slavnih pa si lahko preberete v tiskani Lady!