Zabava

Usmiljenja vredna je!

I.P./Lady
19. 10. 2012, 09.26
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Potem ko se je 10. avgusta zaročila z Justinom Therouxom, Jennifer Aniston pravi, da je srečnejša kot kadar koli.

Toda Angelina Jolie svoji 43-letni tekmici ne privošči, da bi živela srečno do konca dni. Celo norčevala se je iz nje, ko se je pred kratkim sestala z mamo Brada Pitta, Jane, ki je z Jennifer, torej Bradovo prvo ženo, še vedno v stikih in ki Jennifer pove vse.
Ker Angelina Jennifer ne more ničesar povedati naravnost v obraz, se zadovolji z drugo najboljšo stvar, z Jane. Ta je mimogrede omenila, kako srečna je zaradi Jennifer, Angie pa je odvrnila: »Lepo te prosim! Usmiljenja vredna in nevrotična zmeda je. Ampak, hej, skrajni čas je že bil. Seveda upa, da bo trajalo, vendar naj ne upa preveč. Justin jo bo dal na čevelj.« Pristavila je, da bo v poroko verjela šele, ko jo bo videla na lastne oči.
Angie je seveda dobro vedela, da bo Jane vse to povedala nekdanji snahi, kar se je tudi zgodilo. Jennifer je bila zato strahovito potrta. V preteklosti je priznala, da je bila »čustveno sesuta« in o sebi govorila kot o zmedeni ženski. Njene nevroze so se še poslabšale po seriji ljubimcev, ki so jo varali: mož Brad Pitt, igralec Vince Vaughn in pevec John Mayer. V nedavnem intervjuju pa je zatrdila, da se je spremenila, izkušnjo preobrazbe pa je menda doživela, ko se je med snemanjem filma Odklop v idilični podeželski Georgii zaljubila v Justina. »Zelo srečna sem. Tako dobro se počutim, vse v mojem življenju mi godi, moji prijatelji, družina. Ni dobro, če te nenehno vse skrbi. Odkar sem z Justinom, sem se spremenila. Spoznala sem, pod kakšnim stresom sem bila in kako sem bila ves čas paranoična. Nenehno sem pazila, kaj počnem, zato sem se težko sprostila.«
Čeprav mnogi nimajo tako zlobnega jezika kot Angelina, nekateri kljub temu dvomijo, da je Justin, ki je zaradi Jennifer po 14 letih dal na čevelj stilistko Heidi Bivens, pravi zanjo, oziroma da ji je sposoben ostati zvest. O tem vsekakor ni prepričana niti Jennifer, ki se še predobro spominja razpada zakona z Bradom. Počne vse, kar je v njeni moči, da bi stopila korak naprej in za vedno pozabila na Brada. Zdi pa se, da ji tega ne dovoli niti Angelina z nesramnimi pripombami.

Več domačih, tujih novic, intervjujev in ekskluzivnih zgodb pa lahko preberete v aktualni številki revije Lady!##IMAGE-15830##