Zabava

Jadranka Juras je Femme fatale 2012

Tamara P.
18. 10. 2012, 21.16
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Pa smo jo dobili, femme fatale 2012! To je Jadranka Juras, naša akademsko izobražena pevka, naša subtilna deklica z veliko empatije in ljubezni do vseh živih bitij.

»Mislim, da je femme fatale ženska, ki ima korenine globoko v zemlji, a hkrati posega v višave. Samozavestna in sočutna,« je povedala pred izborom. In prav taka je Jadranka Juras, ki si ta naziv več kot zasluži. Da si zasluži še marsikaj, pričajo njene besede o tem, kaj bi storila, če bi lahko upravljala s svetom. »Zagotovo bi si najbolj prizadevala za neodvisnost in bi se skušala izviti iz primeža dolgov in hlapčevstva pred velesilami. Želela bi si, da bi bila država samostojna v pravem pomenu besede. Še bolj od vsega pa bi si želela, da bi svet deloval po tem načelu in da bi bili vsi eno, ne pa razdeljeni v države z mejami, ker se s tem samo krepijo fobije in se ustvarjajo razlike med ljudmi.« Ja, taka je naša letošnja femme fatale. Pravijo, da je leto 2012 leto sprememb, mi pa dodajamo, da bo to gotovo leto sprememb na bolje – če bomo le prisluhnili čudovitim zvezdicam, kot je naša Femme fatale.

Sicer pa je Jadranka preživela lep dan, enostavno uživala je v pripravah na večer, za katerega ni vedela, kako se bo končal. Kreacijo Vesne Mirtelj je nosila kot prava princeska, ponosno pa je razkazovala tudi svojo ekstravagantno pričesko, ki jo je oblikoval frizer Gašper Sedminek.