Zabava

To je slovenska zabava

K.Š.
13. 10. 2012, 08.28
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Da ima prikupna voditeljica in didžejka v sebi nekaj, kar ji daje moč, da med občinstvo ponese neverjetno energijo, nihče niti ni dvomil.

Popolnost v zvoku in sliki je na včerajšnji zabavi Philips Fashion Week-a v sodelovanju z British Councilom v ljubljanskem klubu Cirkus le še dodatno potrdila!

Tako kot se je v kinu Šiška na modnih revijah trlo povabljencev, se je tudi klub Cirkus pričakovano napolnil do zadnjega. In vsi so nestrpno čakali trenutek, ko je mesto za mikserji zavzela britanska zvezdnica Sam Hall – Goldierocks. Lepotička je očarala s svojo opravo, dobro voljo, čas pred nastopom z veseljem namenila predstavnikom sedme sile, zatem pa v svojem slogu poskrbela, da so marsikoga od preplesane noči, danes še pošteno bolele noge.

Več kot dvourni set, v katerem je plavolaska večkrat nagovorila publiko je postregel z odličnimi predelavami številnih hitov. In kot se spodobi je v zgodnjih jutranjih urah Goldierocks prejela navdušene ovacije vseh prisotnih. Med množico so se pomešali tudi številni zabave željni znani estradniki: Manja Plešnar, Uroš Smolej, Lado Bizovičar, Danica Lovenjak, Miha Debevec, Regina, Igor Gajič, Dragan Bulič, Dražen Štader, …

Sam je v zgodnjih jutranjih urah odšla proti hotelu in se poslovila z besedami: »Fantastično, kmalu se spet vrnem!« Z zabavo ter plesom obarvanim večerom, se je tokratni Philips Fashion Week Slovenija tudi zaključil… Do naslednjič!