Zabava

Kaj ima skupnega s Tošetom?

R.M./K.Š.
9. 10. 2012, 13.24
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

To, da je posnel prvo ploščo, ki bo izšla konca leta, oboževalk niti ne zanima. Punce zanima predvsem, kje bodo lahko srečale mladega glasbenika, ki marsikoga zelo spominja na Tošeta Proeskega.

Damir se je pred dnevi vrnil iz Makedonije, kjer je svoj prvenec zaključil pod budnim očesom makedonskih producentov. Makedonski sodelavci so mu ponudili še poseben izziv. Zanj so pripravili Tošetovo pesem Skrši me, ki jo je Damir posnel v slovenskem jeziku in zanjo napisal tekst. Sanjam le o tebi je torej nova pridobitev. Tošetova Skrši me se nahaja na prvem Tošetovem albumu in zanimivo, da se bo tudi Damirjeva Sanjam le o tebi nahajala na njegovem prvencu.

Na koncertih z Rok'n'bandom

Prva pesem Si kdaj ljubila me, ki mu je prinesla kar nekaj zabave in druženja z oboževalkami, je prejšnji mesec podprl tudi z istoimenskim videospotom. Damir je pred poletjem razpisal nagradno igro na spletnem omrežju Facebook in svoje oboževalke tudi nagradil. Izpolnil je obljubo in se z njimi družil. Poletje pa je mladi pevec preživel s prijatelji in svojima dvema kosmatincema na slovenski obali. Damir je človek izzivov in se že veseli novih. Dekleta pa najbolj zanima, ali ima Damir dekle? Trenutno ga zanima le glasba. V tem mesecu pričenja z gostovanji na koncertih skupne Rok'n'band.