Zabava

10 let energične odrske bombice

Karmen Š.
7. 10. 2012, 21.04
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Alya letos obeležuje deseto obletnico svoje kariere, minuli konec tedna pa je v Roxly baru v Ljubljani nazdravila še svojemu novemu videospotu za skladbo Moja pesem.

Glamurozna, zvezdniška, a vseeno izjemno prikupna in preprosta. Je taka kombinacija sploh mogoča? Seveda je, to je Alya.

Pred lokalom v prestolnici so svetile bakle, rdeča preproga je vodila vse do varnostnika, ki je spremljal goste in jim prijazno odpiral vrata. Vsi, ki smo bili tam, smo čakali le njo – zvezdo večera, no zvezdo že mnogih večerov … Alya je prišla v velikem stilu. Spremljala jo je skupina in že takoj je bilo energično. Taka nam je všeč, polna volje do zabave in zabavanja drugih.

Mini nastop na odru ljubljanskega lokala nas je odpeljal tudi nazaj v čas, v obdobje, ko je še kot najstnica navduševala že celo Slovenijo.

Zažurali so vsi, od Alye na odru, do povabljencev pod odrom; od mimoidočih do natakarjev za točilnim pultom. Alya pač ve, kaj počne in to počne že polnih deset let. Iz prve vrste sta ji ploskala tudi starša, nasmejana Mozirčanka pa se je, ko je odpela še zadnjo pesem in se zahvalila vsem za podporo, pomešala med goste ter nadaljevala z zabavo.