Zabava

23-letnica bo kmalu prvič mamica

O.B./Lady
7. 10. 2012, 08.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

O sebi pravi, da je tipična Primorka. Če to pomeni, da je nežna kot mirna morska gladina, strastna kot razgreta skala na plaži, iskriva in igriva kot burja ter iskrena kot galebji krik, ki razreže nebo, potem je verjetno res.

Lea Sirk je vsekakor dekle, ki jo človek težko pospravi v predal. Vrhunska flavtistka in vokalistka, ki nas zadnje čase razvaja predvsem s svojo avtorsko glasbo, je na letošnji Slovenski popevki dobila nagrado za najboljšo interpretacijo. Skladbo Čudovit je svet je napisala sama. »Prepevam o čudovitem svetu, ki je v mojih očeh. Verjetno me je šesti čut napeljal na to, da vabim v svet, ki je nov, še lepši, in ki opeva novo življenjsko zgodbo.« 23-letnica je v slovenskem glasbenem svetu navzoča že kar nekaj časa in zdi se, da se ji z glasbeno kariero ni nikoli nikamor mudilo. Potrpežljivo čaka na vsak pravi trenutek, kot pravi sama, pa je potrpežljivost njena pomembna značajska lastnost.

Glasbenica, ki ji pri ustvarjanju največ pomeni to, da raste, da opazi, kako skozi svojo pesem kaj vidi, čuti, doživlja, bo kmalu imela priložnost rasti še z nekom in svet bo lahko videla skozi povsem nedolžne oči. 

Kaj je o sebi še povedala Primorka pa si preberite v aktualni števili revije Lady!