Zabava

Barviti in atraktivni Tangels

K.Š.
4. 10. 2012, 15.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Barvit videospot, ki nam ga predstavlja zasedba Tangels je resnično nekaj posebnega. Poln pozitivne energije in volje do življenja … Četudi je poletje že minilo.

Zdi se, kot da je skupina Tangels doživela popoln preporod. Medtem, ko so na slovenske glasbene lestvice v zadnjih letih lansirali nemalo velikih uspešnic (Kaj in kam, To je moj dan, Life Goes Up, Najin), so letos poskrbeli za novo, Ti si poletje, za katero so posneli tudi videospot s produkcijo Karo Media.

Režiser Niko Karo, ki je poskrbel za nekatere bolj odmevne slovenske spote v letu 2012 (April - My Fb Song, Nika Zorjan Čas za nas in Ramus ft. April - It's Summertime), še naprej odlično sodeluje z Raay Production, ki ima pod seboj nemalo uspešnih izvajalcev ... Tangelsi se tokrat prvič predstavljajo samostojno, saj so do zdaj sodelovali s pevko Katayo, zdi pa se, kot da so v novi podobi, ki jo je za njih zasnovana odlična Vesna Mirtelj - Vesnish, popolnoma prerojeni ... K temu je gotovo pripomogel tudi žar mlade mamice, ki je po porodu sinčka Vida očitno v popolni formi in pripravljena na nove zmage tudi v glasbenih vodah.

Videospot so snemali v okolici Ljubljane, montaža in post produkcija pa je vzela skoraj mesec dni časa, saj je videospot narejen po zgledu tuje produkcije. Sicer se Ti si poletje že pospešeno vrti po radijskih postajah, Tangelsi pa so s spotom počakali do jeseni tudi zato, ker pravijo, da niso želeli, da bi ljudje pesem vzeli kot poletno, saj je Ti si poletje zgolj metafora v zgodbi, ki jo je odlično zapakiral eden najbolj priznanih in cenjenih slovenskih textopiscev, Rok Vilčnik.