Zabava

Barack Obama soprogi ob 20-letnici poroke poslal romantičen tvit

STA / S.R.
3. 10. 2012, 19.38
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Ameriški predsedniški par danes obeležuje 20. obletnico poroke. Predsednik Barack Obama je soprogi Michelle ob tej priložnosti voščil tudi z romantičnim sporočilom na družbenem omrežju Twitter.

"Pred dvajsetimi leti sem se poročil z ljubeznijo svojega življenja in najboljšo prijateljico. Vse najboljše ob obletnici, Michelle," je profilu na Twitterju, ki ima več kot 20 milijonov sledilcev, zapisal ameriški predsednik. Pod sporočilo je dodal podpis "bo", kar pomeni, da ga je napisal sam.

Približno eno uro kasneje je prva dama ZDA odgovorila na sporočilo. "Veselo 20. obletnico Barack. Hvala, ker si vsak dan moj neverjeten partner, prijatelj in oče vsak dan. Ljubim te," je zapisala na svojem profilu, prav tako s pripisom inicialk "mo".

Par sicer danes obletnice ne bo obeležil z romantično večerjo, saj ima Obama prav drevi na programu prvo televizijsko soočenje s svojim tekmecem na predsedniških volitvah 6. novembra, republikancem Mittom Romneyjem. Zakonca zato nameravata obletnico poroke praznovati šele konec tedna.