Zabava

Županova žena prepričana, da bo resnica prišla na dan

Lady
3. 10. 2012, 08.27
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

27. september 2012 si bodo pri Jankovićevih za vse življenje zapomnili kot usodni dan. Tragedija in pravljica hkrati. Solze sreče in žalosti.

Sovraštvo in ljubezen. Ponos in sramota. Vse to so doživeli v pičlih nekaj urah, in četudi se zdaj zdi, da jim madeža s svojega priimka ne bo uspelo sprati, je županova žena prepričana, da bo resnica prišla na dan
Medtem ko se moški del družine spoprijema z obtožbami in aretacijami, so njihove ženske glavni steber rodbinein nam sporočajo, da jim lahko vzamejo vse – družine pač ne.
Mija, prva dama družine, je hitro stopila v bran svojemu možu in sinovoma ter priznala, da preživljajo pekel, saj je težko spremljati, kako se organi pregona sprehajajo po njihovi hiši in odnašajo osebne stvari, javnost pa se pri tem naslaja. Nihče se ne vpraša, kako trpijo žene in mame, ko vse to spremljajo, in koliko solz so pretočile. 

Kaj je še povedala gospa Mija Janković in kaj se še dogaja v tej družini, si lahko preberete v akutalni številki revije Lady, ki vas že čaka v trafiki. 

##IMAGE-15262##

V novi Lady lahko preberete še: Urška Bačovnik zaključila s porodniško, Bata Živojinović se bori za življenje, Domen Kumer je spet obiskal lepotnega kirurga, Urška Žolnir je okradena in zlorabljena, Jankovićeve ženske okrepile svoje vrste in še veliko zanimivih in ekskluzivnih zgodb v najnovejši številki revije Lady.