Zabava

Sanya G. (Sanja Grohar) v divji akciji

K.Š.
29. 9. 2012, 09.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Sanja Grohar pod novim umetniškim imenom Sanya G., ki je naskočila priložnost ter posnela pesem s priznanim italijanskim didžejem Paolom Barbatom, predstavlja napovednik svojega videospota.

Paolo Barbato je, v sodelovanju z izvrstnim italijanskim glasbenikom Simonom Ermacorom poskrbel za celotno produkcijo pesmi. Paolo Barbato je zelo uspešen in priznan didžej, saj ogreva plesišča klubov po vsej Evropi, od Londona do Ibize, Italije in Vzhodne Evrope. Paola in Sanyo je povezala njena novopečena menedžerka Tanja Merlak, ki ima kar nekaj izkušenj na področju večjih festivalov in prireditev. Ker se Sanya zadnje čase spogleduje z novim stilom glasbe, je bil italijanski didžej več kot pravi naslov za novo pesem, ki nosi naslov Magic in za katero je tekst napisala kar Sanya sama. Temnolaska je že posnela tudi videospot, ki bo kmalu prišel na male ekrane.

Lepotica pa je na portalu YouTube le s predogledom napovedanega videospota v enem samem dnevu navdušila že kup ljudi. Sicer je tudi kar nekaj takih, ki so označili, da jim videospot ni všeč, vendar verjamemo, da je tu v igri kanček nevoščljivosti, saj je Sanja v njem še kako prikupna in seksi, videospot pa zelo barvit, zabaven in poln pozitivne energije … Torej? Oglejte si delček Sanyjine akcije!