Zabava

Samuel Lucas užival v seksi družbi

E.N.
28. 9. 2012, 20.59
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Na svečanem odprtju nove igralnice v prestolnici, je bilo kup znanih obrazov in nekateri so se preskusili tudi v igrah na srečo. Ni manjkalo niti seksi Brazilk, ki so še kako navdušile nekatere znane Slovence.

Alya, Tomi Meglič, Jasna Kuljaj, Samuel Lucas, Maša Medik, Martin Janežič - Buco, Rok Golob, Matevž Šalehar – Hamo, Katarina Mala … so le nekatera imena domače estradne scene, ki so v centru Ljubljane v novo odprtem igralnem salonu  sedla za igralne avtomate in preizkusila, koliko sreče premorejo pri igrah na srečo. 

Igralni salon je na stežaj odprl vrata v svet zabave v središču prestolnice, njegovo otvoritev pa je poleg številnih znanih imen, popestril tudi šopek seksi brazilskih plesalk. Te so ob spremljavi vročih ritmov povabljence pozdravile že pred vhodom, kjer je prireditev na simpatično drugačen način povezovala vedno zabavna stand up komedijantka Ana Marija Mitič.

Samuel Lucas in Alya sta igrala na srečo 

Nekateri zvezdniki so poskušali srečo, drugi pa so svoje kolege le opazovali. "Odločam se še, kaj bi poskusil najprej, ker je toliko vsega," je bil navdušen vsestranski glasbenik Rok Golob, medtem ko je pevec Samuel Lucas že veselo sedel za avtomatom, pevka Alya pa je nadstropje višje stavila na ruleto.

##IMAGE-15081####IMAGE-15080####IMAGE-15082##