Zabava

Igralec po nasilnem pohodu obležal mrtev

S.R.
28. 9. 2012, 14.33
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Igralca Johhny Lewis, ki ga bržkone najbolje poznate po vlogi v seriji Sons of Anarchy (Sinovi anarhije) so 26. septembra našli mrtvega.

Pred tem naj bi Johnny umoril 81-letno žensko in hudo pretepel dva moška. Lewisa, ki je nastopil tudi v znani seriji ''The OC'', leta 2006 pa se je zapletel tudi v razmerje s slavno pevko Katty Perry so našli mrtvega na dovozu hiše, v kateri je imel najeto sobo, 81-letnica, ki jo je ubil pa naj bi bila lastnica hiše.

Policisti primer še preiskujejo, sumijo pa, da je bil Lewis med napadom pod vplivom metamfetaminov ali ''angelskega prahu'' (Phencyclidine), saj naj bi bil ''neverjetno močan''.

Sosedje so policistom povedali, da so sprva zaslišali krike ženske, nato pa zagledali Lewisa, ki se je dveh moških pred hišo lotil kar s kosom lesu. Poročila različnih medijev se pri celotni zgodbi sicer malenkostno razlikujejo, večina pa se strinja, da je Lewis po napadu odšel na streho ali balkon in od tam omahnil v smrt.

Agencija AP sicer poroča, da naj bi Lewis plezal kar po zidu in ne po strehi, hkrati pa naj bi se prepiral še z lastnikom sosednje hiše in pleskarjem, ki je delal pri sosedih. Po prepiru naj bi se igralec vrnil nazaj na posest umorjene 81-letnice in s strehe, zidu ali balkona omahnil v smrt. Težavni igralec je sicer šele šest dni pred smrtjo prišel iz zapora, nedavno pa je bil tudi v centru za odvajanje od mamil. Poleg tega je bilo zoper njega vloženih tudi nekaj kazenskih ovadb.

Lewis, ki je bil star komaj 28 let je zaenkrat glavni osumljenec umora 81-letnice, kaj se je zares zgodo v trenutkih pred njegovo smrtjo pa bo pokazala preiskava.