Zabava

Za otroke zbrali kar 6565 evrov

Nina V.
25. 9. 2012, 15.25
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Jure Košir je v soboto na blejskem kraljevem igrišču organiziral svoj prvi dobrodelni golf turnir Swingit, ki je v lepem sončnem vremenu tja privabil skoraj vse povabljene igralce.

Vsi, ki so se vabilu odzvali, so igrali za dober namen, saj so prispevali igralnino v višini 50 evrov, denar pa je namenjen Ustanovi za pomoč otrokom z rakom in krvnimi boleznimi. Po koncu turnirja so se zbrni pomerili še v dobrodelnem puttanju, moški zmagovalec turnirja nekdanji švicarski smučarski as Bruno Kernen pa je eno izmed svojih nagrad dal na licitacijo in denar prav tako namenil otrokom. Skupaj so torej zbrali kar 6565evrov, s katerimi bodo lahko kupili aparat, ki bo malim bolnikom vsaj malo olajšal zdravljenje. Jure je ob koncu povedal, da je končna ocena vsekakor odlična: »Zahvala za izjemno izvedbo krstnega dogodka, ki bo nedvomno postal tradicionalen gre dekletom iz agencije Pristop in Aljoši Bercu z blejskega igrišča. Brez njih dogodek ne bi bil tako uspešen kot je ob koncu bil.« Vse zbrane pa je že povabil na turnir prihodnje leto, ki se bo zgodil 14. septembra.

V tem tednu pa bo Jure s svojo družino dneve preživljal v ledeni dvorani na Bledu, kjer se bo odvijal Veliki mladinski pokal Mednarodne drsalne zveze v organizaciji Drsalne zveze Slovenije in domačega Drsalnega društva Labod Bled.