Zabava

Maja nam ponuja nekaj slastnega ...

A.M./K.Š.
5. 9. 2012, 13.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Produkcijska skupina Sweet Peak, ki je vse bolj prodorna, ter vsem že dobro znana in vrhunska pevka Maja Založnik, so znova združili moči.

##IMAGE-14538##Nedavno so se zaprli v studio, kjer so 'spekli' čisto svež francoski rogljiček oziroma nov poletni hit z naslovom Le Croissant.

Skupino Sweet Peak sestavljajo trije glasbeniki - umetniki, ki prihajajo iz Maribora. Mario Čižić in Dino Zorec skrbita za glasbo, besedilopisec Tilen Majerič pa za pisano besedo. V novi skladbi Le Croissant, ki je pri poslušalcih že naletela na odličen sprejem, je harmoniko odigral Riki Zadravec, ki je med drugim igral že z znanimi imeni, kot so recimo Olivija. Nova poletna skladba Le Croissant, ki bo popestrila našo glasbeno sceno, govori o hrani, ljubezni ter o vsem znanem pregovoru, da gre ljubezen skozi želodec.

"Zgodba v skladbi se nanaša še na lahkotnost življenja, prepevamo o veselju, pridihu Pariza in o Azurni obali. Poletje se lahko to kadar koli in brez slabe vesti lahko vrne, tudi s skupino Sweet Peak in z menoj, saj imamo skupaj pripravljeno pravo in nepozabno dobrodošlico," nam je zaupala Maja Založnik, ki smo jo pobližje spoznali v šovu Misija Evrovizija 2012.##IMAGE-14537##