Zabava

Kdo se norčuje iz Nicholasa Cage-a?

S.R.
2. 9. 2012, 13.42
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Zvezdnik Nicholas Cage očitno ima težav samo z davkarijo, ki ji dolguje več milijonov dolarjev, temveč tudi s precej manjšimi vsotami.

DVD trgovini v Los Angelesu namreč že več mesecev ni vrnil dveh DVD-jev, tako da je trgovini ''Old Bank DVD'' dolgoval že preko 225 dolarjev zamudnine. A lastniki trgovine tega niso nameravali mirno gledati, saj želijo nazaj vse, kar si kdorkoli izposodi, zato so se Cage-a lotili na prav poseben način.

Na svoji Facebook strani so se začeli norčevati iz Cage-a in njegovo glavo s pomočjo Photoshopa celo prilepili na nosečo telo Demi Moore. Gre za golo nosečniško fotografijo, ki se je pojavila na naslovnici revijeVanity Fair. Fotografijo so objavili 29. avgusta, nato pa se je s svetlobno hitrostjo širila naprej po spletu. Lastniki trgovine so še sporočili, da bodo s tovrstnim početjem nadaljevali vse dokler ne dobijo nazaj obeh DVD-jev. Cage si je sicer sposodil filma ''A Star is Born'' in ''The King of Comedy''. Svoje grožnje so tudi uresničili, saj se je na njihovi Facebook strani pojavilo še kar nekaj predelanih fotografij s slavnim igralcem v glavni vlogi.

Cage se je hitro odzval 

A očitno Nicholas Cage ne želi tovrstne medijske pozornosti, saj je kmalu po tem, ko je njegova ''nosečniška fotografija'' postala spletni hit poklical v trgovino. Na spletni strani trgovine se je namreč v noči s 1. na 2. september pojavila objava, v kateri je bilo zapisano, da so ravno opravili telefonski klic s Cage-om. Nicholas je bil nad medijskim cirkusom okoli dveh filmov očitno kar malce presenečen, a je povedal, da bi morala DVD-ja pravočasno vrniti njegova asistentka. Sicer zaradi ''nosečniške'' fotografije ni bil jezen. Lastniki trgovine so se mu zato iskreno opravičili in še sporočili, da je takoj po medijskem cirkusu vrnil DVD-je in poravnal vse zapadle obveznosti. V priznanje vse, kar je Cage stori za filmsko industrijo so lastniki v isti objavi še zapisali, da bodo imele vse njihove stranke celoten vikend posebno ponudbo: vsak, ki so bo ta vikend v njihovi trgovini sposodil karkoli, bo zraven brez stroškov dobil še en film Nicholasa Cage-a.

Strokovnjaki za filme v trgovini in izposojevalnici ''Old Bank DVD'' pa se zraven še hudomušno pripomnili, da je filmov Nicholasa Cage-a približno ''polovica trgovine'', saj gre res za zelo delavnega igralca. Vse skupaj se je torej tako dobro končalo za vse vpletene. Trgovina je dobila nazaj DVD-je, Nicholas pa opravičilo in sporočilo, da je v trgovini več kot dobrodošel.