Zabava

Čokolada in vanilija gresta skupaj!

S.R.
27. 8. 2012, 13.39
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Skoraj leto je naokrog, kar je Dare Kaurič, sicer član neuničljivih Kingstonov, izdal solo projekt Partigiano Di Amor.

Istoimenska skladbo si je, tudi po zaslugi zabavnega videospota, na YouTubu ogledalo že okoli 50.000 gledalcev in je postala pravcata uspešnica. Glede na to, da sklabe Partigiano Di Amor zaradi uredniške politike niso vrteli ne na nacionalnem in tudi ne na najmočnješih komercialnih radijskih postajah, je Dare z rezultatom čisto zadovoljen.

Enako zadovoljen bo tudi,  če bo podobno usodo doživel tudi aktualni single z prej omenjenega albuma. Tokrat se nam Dare prvič predstavlja v duetu, saj v skladbi Čokolada in vanilija, gosti Martino Majerle, odlično pevko iz sosednje Hrvaške.  Sodelovanje z Martino je nastalo povsem slučajno. Dare je iskal pevko, a nekako se z nobeno od že uveljavljenih domačih izvajalk ni mogel uskladiti, za kar mu sedaj seveda ni žal, saj je Martina točno to, kar je iskal. Martina je bila, ko je slišala komad, takoj za sodelovanje, Dareta pa je njena senzibilna, čustvena interpretacija v studiu, v hipu prepričala. Oba sta s posnetim zelo zadovoljna in seveda upata, da se bo komad prijel pri publiki, kar je tisto, kar šteje. Skladbo Čokolada in vanilija je produciral Iztok Turk, glasba in aranžman sta delo Dareta Kauriča, pri besedilu pa je pomagal Leon Oblak, eden od psicev besedil, ki jih Dare, tudi sam avtor prenekaterih uspešnic, nadvse ceni.

Te dni sta za skladbo posnela tudi videospot, ki je nastal v režiji Janija Pavca. Sam video bo v kratkem pripravljen za ogled, do takrat pa lahko prisluhnete skladbi Čokolada in vanilija.