Zabava

Ekskluzivna premiera ganljivega videospota hrvaške pevke Nine Badrić

Oglasno sporočilo
26. 9. 2018, 09.15
Posodobljeno: 26. 9. 2018, 09.15
Deli članek:

Pred kratkim je luč sveta ugledala nova pesem in videospot 'Rekao si', hrvaške pevke Nine Badrić. Ta je zopet poskrbela, da se ob ogledu in poslušanju, marsikomu orosijo oči.

Andreja Damjanović
Nina Badrić

Pesem 'Rekao si', je del novega albuma, ki bo izšel konec letošnjega leta, videospot pa je bil posnet v idiličnem okolju nacionalnega parka Brijuni, ki pesmi daje še poseben, romantičen pridih.


Za Nino Badrić je uspešna poletna turneja, po kateri se je odpravila v Beograd, kjer nadaljuje s snemanjem šova 'Zvijezde', v katerem sodeluje kot žirantka. V decembru pa hrvaška pevka prihaja tudi v Slovenijo, kjer bo nastopila na Aktualovem 11. rojstnem dnevu in Slovenci bomo imeli edinstveno priložnost, da romantično vzdušje pričara tudi nam.

Pustite, da vam Nina Badrić pričara romantično vzdušje iz prve vrste!

Po 11-ih letih smeha, zabave in aktualne glasbe, po 11-ih letih največjih uspešnic, neskončnega poletja in razprodanih koncertov, po 11-ih letih nore zabave in spektakularnih trenutkov z najboljšimi poslušalci, radio Aktual vabi na praznovanje svojega 11. rojstnega dneva!

AKTUALOV 11. ROJSTNI DAN se bo odvil v PETEK, 7. DECEMBRA 2018, v največji slovenski dvorani STOŽICE!

Ljubezen. To bo glavno koncertno vodilo dobitnice najprestižnejših glasbenih nagrad, med njimi celo glasbenih oskarjev (porin). Vedno prečudovita, sijoča in bleščeča Nina Badrić nam srce omehča tudi z največjima uspešnicama njene kariere – »Čarobno jutro« in »Dani i godine«. Pričakujte Ninin nepozabni čustveni spektakel in, pssst, eno najlepših ženskih toalet večera!

Poleg Nine Badrić, ki bo zagotovo poskrbela za romantično vzdušje in nostalgične trenutke, pa bodo z nami tudi klapa Rišpet, Neda Ukraden, Željko Bebek, Kingstoni in stalnica - skrivni gostje presenečenja!

Zagotovite si svojo vstopnico preden bodo pošle!

Najcenejše vstopnice od 21,00 EUR naprej, si lahko zagotovite v predprodaji do 12.10.2018, na vseh Poštah, Petrolovih bencinskih servisih in ostalih prodajnih mestih Eventima!

Promocijsko gradivo
11. AKTUALOV ROJSTNI DAN