Mucke v Hauserjevi postelji

Perverzno: Je šel s to fotografijo predaleč?

D. B.
21. 8. 2017, 12.11
Posodobljeno: 21. 8. 2017, 12.16
Deli članek:

Znan hrvaški glasbenik Stjepan Hauser je s fotografijo sprožil zgražanje na priljubljenem družabnem omrežju.

Instagram
Stjepan Hauser

Hrvaški glasbenik in član glasbene zasedbe 2Cellos Stjepan Hauser je na instagramu objavil fotografijo, na kateri gol leži v postelji, družbo pa mu delata dve muci. »Zbudil sem se z dvema mucama!« je v šali ob fotografski posnetek zapisal Hauser, ki najbrž ni slutil, da bo z objavljeno fotografijo z Brača sprožil val ogorčenja med svojimi sledilci.

Preberite tudi: Tako je danes videti bivše dekle Tože Proeskega. Kliknite tukaj!

»Perverzno,« je komentiral eden od uporabnikov priljubljenega družabnega omrežja. »Nisi normalen,« pa je dodal neki drugi. Na komentarje glasbenik, ki trenutno uživa na Hrvaškem, kjer je obiskal svoje starše, ni odgovoril, fotografija tudi očitno ni zmotila njegove Jelene Rozga, s katero je že dalj časa v razmerju.

Ribe obožujejo Bacha

Omenjen fotografski posnetek pa ni edini utrinek, ki ga je Hauser na instagramu objavil s svojega oddiha na Hrvaškem. Med drugim je posnel simpatično fotografijo s svojo mamo ter videoposnetek, v katerem z očetom uživa v ribolovu. »Ribe obožujejo Bacha! Jaz igram, ribe pripavajo in moj oče jih ujame, zelo dobra strategija!« je pripisal ob video, v katerem na čelo igra kar na čolnu.

Kakorkoli, če lahko sodimo po objavah na priljubljenem družabnem omrežju, znan glasbenik in velik ljubitelj živali v lepotah Jadrana in v krogu domačih zelo uživa.