Nepričakovana izbira

Razkrili, kdo bo nastopil na naslednjem Super Bowlu; oboževalci razočarani

S.Š.
24. 9. 2023, 20.29
Posodobljeno: 24. 9. 2023, 20.36
Deli članek:

NFL, Apple Music in Roc Nation so razkrili, katera zvezda bo naslednje leto nastopila med polčasom Super Bowla. 11. februarja bo v Las Vegasu nastopil pevec Usher.

Wikipedia
Usher

"Čast mojega življenja je, da sem končno črtal nastop na Super Bowlu s svojega seznama želja," je dejal Usher v izjavi za javnost. "Komaj čakam, da se svetu predstavim z nastopom, kot ga doslej še niso videli.”

Oboževalci razočarani

Nekateri oboževalci so nad izbiro glasbenika navdušeni, drugim pa odločitev ni najbolj pogodu.

"Torej nihče drug ni želel nastopiti,” se je glasil eden izmed zapisov na socialnem omrežju X.

To bo sicer Usherjev drugi nastop na Super Bowlu, a bo tokrat prvič nastopil sam. Pred dvanajstimi leti se je namreč skupini Black Eyed Peas na odru Super Bowla pridružil kot gost.

"Usher je ikona, čigar glasba je pustila neizbrisen pečat v glasbeni kulturi. Ne bi mogli biti bolj navdušeni, da bo postal glavni nastopajoči letošnje oddaje Apple Music Super Bowl Halftime Show," je dejal Seth Dudowsky, vodja glasbenega programa NFL. 

Nasledil bo Rihanno

Letos je med polčasom nastopila Rihanna, ki je navdušila tako ljubitelje glasbe kot tudi ljubitelje ameriškega nogometa. Usher mora torej zapolniti velike čevlje, oboževalci pa so mnenja, da je to praktično nemogoče.