Prva pesem

Mario Pešić se podaja na samostojno glasbeno pot

M. T. V.
5. 6. 2023, 21.31
Posodobljeno: 6. 6. 2023, 01.24
Deli članek:

Priljubljeni tekmovalec slovenskega šova Znan obraz ima svoj glas izdal samostojno pesem Dar Mar, ki je kombinacija imitatorstva ter pevčevega lastnega izraza

S. R./M24.si
Mario Pešić

Maria Pešića smo bolje spoznali kot udeleženca lanske sezone oddaje Znan obraz ima svoj glas, v kateri se je z imitacijami Jasmina Stavrosa, Bajage, Grace Jones, Adija Smolarja ... prebil vse do finala. Zdaj se leto dni po televizijski avanturi podaja na novo zahtevno pot: v samostojno kariero. S svojo prvo pesmijo Dar Mar napoveduje samostojno glasbeno pot, saj je po lanskoletnih osupljivih nastopih in uspehu v oddaji začutil, da želi svoj dar imitatorja nadgraditi kot samostojni glasbenik. Tako je v sodelovanju z ekipo Studia Gong - pod okrilje ga je torej vzel Miki Šarac, partner Tanje Žagar - suvereno zakorakal na svojo novo pot, na kateri bomo Maria spoznali kot velikega zabavljača, s prav posebnim nekonvencionalim slogom, zaradi katerega je na naši glasbeni sceni edinstven.

Mediaspeed
Eno zmago večera si je v šovu priboril z imitacijo Zveri iz filma Lepotica in zver, med drugim je pred nastopom pet ur presedel v maskirnici, da so mu pripravili masko.

Stavi nase in na svoje imitacije

O svojem novem začetku pa Mario pavi: “Začutil sem, da moj dar ni le imitirati druge glasbenike, ampak predvsem s kombinacijo imitatorstva ter svojega lastnega izraza ljudem prinašati zabavo. Pesem Dar Mar je moja osebna, glasbena izkaznica, s katero se v treh minutah kar najbolje predstavim tudi tistim, ki do danes morda sploh še niso slišali za Maria Pešiča. V pesem in vidospot je vključenih tudi nekaj preobrazb, ki so me do danes zaznamovale in ki jih bom tudi v bodoče z največjim veseljem vključeval v svoje nastope.

POP TV/Mediaspeed
Mario Pešić kot Jasmin Stavros. Nocoj bo imitiral pevca skupine INXS

35-letnik je bil sicer vrsto let član skupine The Sticky Licks, sta ga pa pri odločitvi za samostojno kariero zagotovo ponosno podprli partnerka Sanja in dobri dve leti stara hčerkica Demi.