Prevarana zvezdnica

Čeprav jo je prevaral s 25-letnico, slavna igralka vseeno skuša rešiti zakon

M. T. V.
5. 6. 2023, 18.54
Posodobljeno: 5. 6. 2023, 18.55
Deli članek:

Pred dnevi so se ameriški mediji razpisali o škandalu v zakonu igralke Natalie Portman, saj naj bi jo mož Benjamin Millepied varal z mlado okoljevarstvenico.

Profimedia
Bo Natalie in Benjaminu uspelo zakrpati zakon?

Zakon 41-letne igralke Natalie Portman je očitno v krizi, razvedelo se je namreč, da jo je mož Benjamin Millepied varal s 25-letno okoljevarstveno aktivistko Camille Etienne – članek o tem je objavila francoska revija Voici in ga podkrepila s fotografskimi dokazi. Se je pa že lani na snemanju njenega filma Maj, december šušljalo, da ima težave v zakonu.
45-letnik se zdaj menda trudi, da bi popravil svojo napako, saj naj bi šlo le za kratkotrajni skok čez plot, afero pa je takoj končal. Menda se zaveda svoje ogromne napake in je pripravljen storiti vse, da bi mu Natalie oprostila in bi družina ostala skupaj. Viri blizu igralke pravijo, da je tudi ona temu zelo naklonjena, zato še ni vložila zahtevka za ločitev. Njena glavna skrb sta namreč njuna otroka, 11-letni Aleph in 6-letna Amalia. Natalie je sicer znana, da skriva svojo zasebnost, zato ni pričakovati, da bo umazano perilo prala pred javnostjo. Zaenkrat trditev o nezvestobi še ni komentirala, se pa brez težav udeležuje javnih dogodkov, včeraj si je na primer v Parizu brez moža ogledala nogometno tekmo. Igralka in koreograf sta se spoznala na snemanju drame Črni labod, ko je bil on v zvezi z balerino Isabello Boylston, a jo je zaradi Natalie zapustil, leta 2012 sta se poročila.