Bomb Shell

Kaj boli iskreno pevko Petro Zore?

N.S.
2. 6. 2023, 07.09
Posodobljeno: 2. 6. 2023, 10.23
Deli članek:

Priljubljena pevka Petra Zore, ki je navduševala v šovu Znan obraz ima svoj glas, je za svojo glasbeno skupino na papir izlila boleča čustva in tako je nastala nova pesem Boli.

Zupančič Design Video
Priljubljena skupina Bomb Shell s pevko Petro Zore predstavlja čustbeno balado Boli.

Po več kot uspešni predstavitvi albuma Tri leta kasneje, katerega naslov so v bendu skrivali do zadnjega, člani zasedbe Bomb Shell zdaj predstavljajo pesem Boli, za katero pravijo, da je najbolj iskrena in čustvena skladba, ki so jo kadarkoli izdali. Boli je čutna in intimna balada, ki nikogar ne pusti ravnodušnega, s svojim iskrenim besedilom in močnim vokalom pevke Petre Zore, pa odstira resničnost čustvene bolečine, s katero se lahko poistoveti prav vsak izmed nas.  »Verjamem, da ta pesem izraža naše najbolj iskrene občutke in predstavlja našo najboljšo prvinsko glasbeno izkušnjo do zdaj. Besedilo prihaja naravnost iz srca, zato upam, da bo Boli resonirala s poslušalci in jih popeljala na popotovanje spominov,« pravi Petra Zore, ki je pred leti bila tudi zvezda šova Znan obraz ima svoj glas. 

Zupančič Design
Bomb Shell


Pripravljajo se na festival MMS

Poleg izida pesmi in videospota se dama in fantje iz skupine Bomb Shell že intenzivno pripravljajo na nastop na prihajajočem festivalu Melodije morja in sonca, kjer se bodo za zmago potegovali s pesmijo Potujem. »Veseli smo, da se vračamo na oder, kjer se je vse skupaj tudi začelo. Ne bom pozabila takratnih občutkov treme, živčnosti, sanjalo se nam ni, v kaj smo se podali. A smo uspešno premagali tudi ta začetni izziv. Od takrat je naše potovanje postalo še bolj jasno. Zrastli smo, a nekaj se ni spremenilo – to je ljubezen do glasbe in našega banda. In prav zato vam z največjim veseljem sporočam, da 8. julija 'potujemo' tja, kjer se je vse tudi začelo,« se z nasmehom na obrazu veseli Petra Zore.