Roštiljada 2023

Žar doživetje, super energija in nepozabna fešta

Oglasno sporočilo
1. 6. 2023, 21.42
Posodobljeno: 1. 6. 2023, 21.42
Deli članek:

Največji žur na prostem je pred dnevi v Stanežičah na obrobju Ljubljane privabil več kot osem tisoč ljubiteljev žura, žara, odlične glasbe in izvrstne družbe.

Max Verderber
Priljubljena skupina Fehtarji je poskrbela za spektakularen zaključek vroče Roštiljade 2023.

Vroča in nepozabna Roštiljada je tudi letos zažigala v vseh pogledih, za posebej začinjeno vzdušje pa bo poskrbelo pestro dogajanje, glasbeni nastopi in v glavni kulinarični vlogi: čevapčiči in ostala družba zapečenih dobrot Mesnin Anton iz Mesa Kamnik.

Na žarih so se pekle dobrote Mesnin Anton iz Mesa Kamnik.

Da so bile mesne dobrote zares slastne in okusno začinjene, so poskrbele začimbe Maestro, ki pa so ob spremstvu priljubljenega chefa Bruna Šulmana dogajanje na dogodku popestrile še z zabavno nagradno igro, ki je zmagovalcu Primožu Bedekoviču prinesla vrhunski žar in bogat paket začimb Maestro, čez dan pa so razdelili tudi ogromno vrhunskih začimb za žar.

S.R./M24
Primož Bedekovič, zmagovalec zabavne igre v kotičku Maestro, ki si je priboril žar in paket začimb Maestro. Na sliki v družbi Danijele Medič, vodje blagovne znamke Maestro, Bruna Šulmana in voditelja Rudija Siegerja.

Kotiček začimb Maestro je bil v popoldanskih urah zelo obiskan, saj je tam potekala igra 'Zadeni v nulo', ki je prinesla bogate nagrade.

Obiskovalci so žar dobrotam lahko dodali tudi nov Podravkin Ajvar Squeeze, za prilogo pa so uživali v Žitovemu izvrstnemu kruhu Drožnik. Za hidracijo in osvežitev na vročem dogodku poskrbela Jamnica. Odlično razpoloženi obiskovalci pa so žejo gasili tudi z ohlajenimi izdelki Pivovarne Union in vrhunskimi koktajli podjetja PPD Distribucija. Hostese so medtem z vžigalniki Cricket zagotovile, da smo to poletje prav vsi opremljeni za roštiljanje.

Hrvaška pevka Jelena Rozga je navdušila s svojimi skladbami, sama pa je s telefonom posnela tudi nepopisno množico ljudi na Roštiljadi.


Vroče glasbene poslastice
 
Nepopisno množico zabave željnih je na odru Roštiljade za uverturo ogrel Dean on the Mike s Petkovo Pumpo, nato je oder zavzela energična skupina Skater, številne svoje uspešnice pa so zapeli tudi neustavljivi žurerji Kingstoni. Sledila je priljubljena Aktualova Galama, nato pa je prizorišče zatresel hrvaški pevec Ivan Zak, svoje uspešnice je razgretemu občinstvu zapela tudi seksi hrvaška pevka Jelena Rozga, za konec pa so na oder stopili priljubljeni Fehtarji, ki jih obiskovalci kar niso in niso hoteli spustiti z odra.

Rene, pevec skupine Kingston, je poskrbel za zabavo.

Zapel je tudi priljubljeni hrvaški pevec Ivan Zak.

Štajerski dvojec Skater.

Ocena: nepozabno od začetka do konca!