Diplomiranec

Harrison Ford in Calista Flockhart ponosna na sina Liama

M. T. V.
29. 5. 2023, 13.35
Posodobljeno: 29. 5. 2023, 13.35
Deli članek:

Njun edinec je pretekli vikend diplomiral na Amherst kolidžu v Massachusettsu, igralca sta se udeležila slavnostne podelitve.

Profimedia
Calista Flockhart in Harrison Ford s sinom Liamom

Igralca Calista Flockhart in Harrison Ford se bolj redko kažeta v javnosti, še manjkrat pa se pokaže njun sin Liam Flockhart Ford. A pretekli vikend so vsi trije srečno pozirali pred fotoaparati, saj je bil za družino poseben dan: 22-letnik je diplomiral na Amherst kolidžu v Massachusettsu. Slavnostne podelitve diplom sta se seveda udeležila tudi ponosna starša. 58-letna Calista je z nasmehom do ušes večkrat fotografirala Liama v tradicionalnem črnem ogrinjalu in čepici, 80-letni oče pa tudi ni mogel skriti veselja in ponosa.

Profimedia
Ponosni oče s svojim diplomirancem.

O Liamu ni veliko znanega, saj sta njegova slavna starša ves čas pazila, da ga nista izpostavljala v javnosti. Calista je Liama posvojila leta 2001, leto preden je preskočila iskrica med njo in Fordom, igralec je malčka posvojil takoj, ko sta s Calisto zaživela skupaj. Igralca sta se poročila junija 2010, ko je imel Liam devet let.

Profimedia
Calista in Harrison v Cannesu

To je Calistin edini otrok, medtem ko ima Ford iz zakona z Mary Marquardt sinova Benjamina (55 let) in Willarda (54 let), iz zakona z Melisso Mathidson pa še sina Malcoma (35 let) in hči Georgio (32 let) - slednja edina stopa po očetovih stopinjah.

Calista in Harrison sta se pred kratkim mudila v Cannesu, saj je na tamkajšnjem festivalu doživel premiero film Indiana Jones in artefakt usode. Gre za peti film iz kultne franšize, zadnji, v katerem v naslovni vlogi arheologa nastopa Ford. Hkrati je to tudi prvi od filmov, ki ga ni režiral Steven Spielberg in napisal George Lucas (režiser je James Mangold, napisal pa Jez Butterworth). Film v naše kinematografe predvidoma prihaja konec junija.