Nora pričeska

Igralka pri 77. letih na rdečo preprogo prišla z modrimi lasmi

M. T. V.
17. 5. 2023, 15.45
Posodobljeno: 17. 5. 2023, 15.46
Deli članek:

Nekateri se zgražajo, drugi jo hvalijo kot modno ikono. Vsekakor si je Helen Mirren privoščila zelo drzno potezo, ko je v Cannes prišla z nenavadno pričesko. A to le dokazuje, da starost ni ovira za drznost.

Profimedia
Helen Mirren

Dame Helen Mirren je znana po svoji brezčasni eleganci in čudovitem staranju. 77 let ima igralka, a je še vedno neverjetno elegantna, drzna in si pogosto privošči nenavadne modne izbire. Tako je včeraj presenetila na rdeči preprogi na odprtju filmskega festivala v Cannesu, kjer se je pojavila v prelepi elegantni sinje modri večerni obleki, k tej pa je uskladila tudi svojo pričesko. Sicer značilne srebrne lase si je pustila pobarvati v različnih modrih odtenkih in jih spela v nagajive kodre na vrhu glave. Vse to je poudarila še z diamantnim nakitom, modrimi nohti in pahljačo.

Kot je bilo videti, se je z novo pričesko odlično počutila in se ne ozira na nekatere kritike, češ da je prestara, da bi se tako 'afnala'. Ji je pa veliko več ljudi podelili pohvale, da je njena drznost čudovita, da ji modra barva res pristoji in da je živ dokaz za to, da starost ni pomembna, kaj šele ovira, da bi izrazili svoj modni slog.

Helen, ki nas je navdušila v filmih Kraljica, Golda, Upokojeni, drzni, nevarni, Gosford park …, trenutno v kinih gledamo v akcijskem trilerju Hitri in drzni X.