Mož in žena

Igralca Kate Bosworth in Justin Long sta se na skrivaj poročila

M. T. V.
16. 5. 2023, 15.10
Posodobljeno: 16. 5. 2023, 15.20
Deli članek:

Po številnih govoricah je zdaj potrjeno, igralec je v svojem podkastu govoril o ženi, v javnosti pa nosita poročna prstana.

Profimedia
Justin Long in Kate Bosworth

Igralca Kate Bosworth in Justin Long sta par že od leta 2021, spomladi sta potrdila, da sta se zaročila, a to šele po tem, ko so na zabavi po podelitvi oskarjev paparaci opazili velik diamantni prstan na igralkinem levem prstancu. 40-letna Kate je nato dejala, da je bil to najbolj romantičen dogodek v njenem življenju. Veliko se je ugibalo, kdaj se bosta poročila, a kot kaže, sta to že storila.

44-letni igralec je v svojem podkastu Life is Short Kate imenoval kot svojo ženo, ko se je spominjal, kako ga je obiskala na snemanju trilerja Barbarian v Bolgariji. »Takrat sem se čisto zares zaljubil v mojo zdajšnjo ženo,« je povedal. Le nekaj dni kasneje pa je par v javnosti veselo razkazoval svoje poročne prstane. »Narejena sta druga za drugega,« se veselijo njuni prijatelji, ki so bili prepričani, da je le še vprašanje časa, kdaj bosta stopila pred oltar. O podrobnostih poroke pa igralca še nista spregovorila.

Za Justina je to prvi zakon, za Kate pa že drugi, leta 2013 se je poročila z režiserjem Michaelom Polishem, a sta se avgusta 2021 ločila (kmalu po tem pa so se začele pojavljati govorice, da je v razmerju z Justinom).