Piknik na prostem

Druženje z glasbo, kulinarično specialiteto in Burinom

N.S.
31. 3. 2023, 21.11
Posodobljeno: 1. 4. 2023, 12.37
Deli članek:

Že poznate svež veter med zelenim zlatom?

Luka Švigelj
Po uspešnem jutru na Aktualu, sta nazdravila tudi Žana Vidmar in Klemen Bunderla

Šele dobro smo zakorakali v sončno pomlad, že je do nas prišlo prvo vabilo na piknik na prostem, na katerem so našo medijsko hišo Media24 gostili predstavniki znamke Laško. Nazdravljalo se je z novim pivom Laško Burin, ki je še posebej osvežujoče, hkrati pa ohranja bogat, poln grenčični okus in ima manj alkohola. Narejeno je z ekstra hladno filtracijo in kristali Piranske soli, ime pa nosi po rahlem, svežem poletnem vetru, ki piha z obale proti morju in s svojo lahkotnostjo popestri marsikatero soparno poletno noč.

Luka Švigelj
Svetovalec direktorja Radia Aktual Žoni Stanovnik (drugi z leve) v družbi predstavnikov znamke Laško Tine Čoga, Urbana Krambergerja, Patricije Kodrič in Mateja Mateta

"Res je tak rahel," je o novem zelenem zlatu povedal Klemen Bunderla, njegova sovoditeljica na Aktualu Žana Vidmar pa je dodala: "Ful fajn piha, razpihal mi je slabe misli stran. Zelo je dober, malo je slan, iskreno paše mi, če malo zagreni."

"To je tak veter, kot tale pivo, paše," pa je zgodbo zaključil priljubljeni lik poštar Lojz z Veseljaka. 

Luka Švigelj
Odlično razpoloženi voditelji Radia Aktual: Tamara Goričanec, Matjaž Korošec, Mojca Mladenović, Klemen Bunderla in Žana Vidmar.

Luka Švigelj
Na druženju se je jedlo »Laškega psa«, slastno kulinarično novost, ki sta jo ustvarila priznana kuharska mojstra Iztok Gumzej in Branko Podmenik.

Luka Švigelj
Veseljakova Nevenka Neva Stepan in Matjaž Knez, znana kot priljubljena lika Zinka in Poštar Lojz, sta si privoščila slastnega "Laškega psa" in nazdravila s pivom Laško Burin.

Na dogodku so zraven postregli še slastno kulinarično novost, ki sta jo ustvarila priznana kuharska mojstra Iztok Gumzej in Branko Podmenik, »Laškega psa«. Ker pa nobena dobra zabava ne mine brez glasbe, sta zanjo poskrbela kar dva aktualovca, pevka Tamara Goričanec in didžej Rudi Sieger, piko na i pa so s harmoniko, kitaro in drugimi inštrumenti dodali člani ekipe Veseljak, Nejc Drobnič, Tomaž Rot in Tjaša Božič

Več o dogajanju pa na spodnjih fotografijah in v videoposnetku: 

Luka Švigelj
Legendarni Dean On the Mike in nasmejana Nina Cestnik Pavlič sta v fotokotičku naradila spominske fotografije.

Luka Švigelj
Navihani kot vedno - Veseljaki Neža Rupnik, Matej Korošec, Lovro Prešiček in Ljubica Špurej Jazbinšek.

Luka Švigelj
Glavna animatorja zabave sta bila znana Aktualovca: pevka Tamara Goričanec in Rudi Sieger, znan tudi kot didžej Rudi se trudi.

Luka Švigelj
Burinov piknik v Ljubljani

Luka Švigelj
Nova poslastica - Laški pes

Luka Švigelj
Burinov piknik v Ljubljani

Luka Švigelj
Novo pivo Laško Burin

Luka Švigelj
Ekipa Veseljaka (Nejc Drobnič, Tjaša Božič in Tomaž Rot) je poskrbela, da je bilo veselo.

Luka Švigelj
Legendarni Dean on the Mike in Tomaž Čop z Radia1 in Antene

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!