Trojček

Igralska zvezda iz serije Komisar Rex ima dve ženi, z njimi živi še mama

E. J.
31. 3. 2023, 14.00
Posodobljeno: 31. 3. 2023, 14.02
Deli članek:

V intervjuju je Gedeon Burkhard, ki ga slovenski gledalci poznamo iz priljubljene serije Komisar Rex razkril, da živi z dvema ženskama.

Profimedia
Gedeon Burkhard je šokiral Nemčijo v zadnjem intervjuju, saj je povedal, da živi v ljubezenskem razmerju z dvema ženskama.

Nemčijo je zatreslo presenetljivo razkritje 53-letnega Gedeona Burkharda (53), saj je igralec, znan iz televizijske serije “Kommissar Rex” (Komisar Rex)  v intervjuju za revijo Bunte razkril, da ima razmerje v troje - z dvema ženskama, s katerima tudi živi. »In jaz nisem neki frajer, ki ima dve ženi. To je pravi trojček,« pojasnjuje Burkhard. Poleg tega še pojasnjuje, da njihov odnos ni le »spolno« harmoničen, je »uravnotežena in globoka povezanost v vseh pogledih,« pravi Burkhard. Trojica trenutno živi v prostorni stari zgradbi v Berlinu, ki menda ponuja toliko prostora, da se je vanjo lahko vselila celo igralčeva mati. Ta sprva ni bila navdušena nad sinovim trojčkom, je razkril Burkhard, potem pa se je "zaljubila" v njegovi prijateljici: "Tega si ne morete predstavljati," je navdušen igralec in tako zdaj živijo v harmoni: on, njegova mati ter 'prijateljici'  Sascha Veduta in Anna Britt Dittmar.

Profimedia
Gedeon Burkhard kot prekaljeni policaj Alexander Brandtner v dolgoletni avstrijski policijski drami 'Kommissar Rex'.
Ko je zaslovel, se je preselil v ZDA

Gedeon Burkhard je pri nas poznan predvsem po vlogi v seriji Komisar Rex, ki jo je odigral v 44 epizodah od leta 1998 do 2001. Rojeni Münchenčan je bil znan tudi po drugih priljubljenih serijah, pri nas smo ga na primer gledali tudi v seriji Alarm za kobro 11. Sicer pa je Gedeon šel po stopinjah svoje matere in pradedka ter postal igralec in nastopil v številnih nemških in ameriških filmih in TV serijah. Po stalnem delu v Nemčiji v osemdesetih letih prejšnjega stoletja se je v devetdesetih letih prejšnjega stoletja preselil v ZDA, kjer je bil hitro izbran za vlogo priseljenskega hlevarja v družinski televizijski seriji Nove dogodivščine črnega lepotca. Od leta 1998 do 2001 se je pojavil v svoji najbolj znani vlogi, kot prekaljeni policaj Alexander Brandtner v dolgoletni avstrijski policijski drami 'Kommissar Rex'. Viodeli smo ga tudi v drami Quentina Tarantina o drugi svetovni vojni 'Inglourious Basterds'.