Super služba

Anja Ramšak in Robert Roškar v sanjski Kranjski ogrevala pred največjim žurom poletja!

N. N.
31. 3. 2023, 10.02
Posodobljeno: 31. 3. 2023, 10.12
Deli članek:

Številni obiskovalci sanjske Kranjske so bili navdušeni, ko so včeraj pred legendarno okrepčevalnico Lačni Kekec zagledali Anjo in Roškarja, ki sta od 14. do 18. ure v živo vodila svoj popoldanski program Šou domov.

Darja Stravs Tisu
Dejan Dohaja, Jana Morelj in Miha Deželak

Priljubljena popoldanska voditelja na Radiu 1, Anja Ramšak in Robert Roškar sta včeraj zavzela Kranjsko goro! In kakšen je bil razlog, da se je radijska karavana odpravila na Gorenjsko? Prvi ogrevalni žur pred najboljšim žurom poletja, Festivalom Pivo in cvetje Laško, ki bo od 14. do 16. julija. Tam vas čaka obilo zabave in sami odlični glasbeniki kot so Magnifico, Big Foot Mama, Jan Plestenjak, Joker Out, Žan Serčič, Luka Basi, Polkaholiki, Elvis Jackson in drugi. Ambasadorka festivala je ena najbolj priljubljenih radijskih voditeljic pri nas Jana Morelj, ki se je včeraj v Kranjsko goro odpravila s sovoditeljem Denis Avdić Showa, Miho Deželakom. Radijca sta bila prava magneta za oboževalce in oboževalke, ki so se želeli z njima pogovarjati in se slikati.

Darja Stravs Tisu
Pred legendarno okrepčevalnico Lačni Kekec.

Slikali pa so se lahko tudi z znanimi gosti, ki so popestrili popoldanski šov. Za glasbeni sta žur poskrbela pevca Dejan Dogaja, ki je tudi obraz festivala, in Matjaž Jelen z nekaterimi največjimi uspešnicami Šank rocka. Ekipo Radia 1 pa je naravnost iz Planice prišla pozdravit tudi simpatična smučarska skakalka Nika Križnar in se sprostila pred mikrofonom Mihe Deželaka. Skupaj sta ustvarila simpatičen in zabaven intervju ter nasmejala zbrano množico.

Darja Stravs Tisu
Deželak s skakalko Niko Križnar

Poslušalce pa je nasmejala tudi najbolj 'prižmojznjena' radijska dvojica, ki je nadvse uživala v čudovitem gorskem ambientu. »Super je bilo, Kranjska gora je itak vedno zakon, veliko ljudi je prišlo, Matjaž Jelen je raztural z akustično izvedbo. Dobili smo tisti pravi občutek, kako bo poleti v Laškem. Lani sem bila na Festivalu Pivo in cvetje drugič v življenju. Prvo leto sem tam kampirala cel teden. Letos pa si bom dala 3 dni duška in potem okrevala cel teden. Res že komaj čakam julij, da gremo,« je dejala nasmejana Anja.

Darja Stravs Tisu
Anja Ramšak in Dejan Dogaja sta se takole zabavala v studiu v Kranjski gori.

»Hvala lepa Kranjska gora za gostoljubje, hvala lepa Lačnemu Kekcu, kjer sem jedel eno najboljših govejih juh v življenju. Jaz sem kar občutljiv in strog kar se tiče govejih juh in lahko rečem samo: uau! Sicer pa sem prvič videl Matjaža Jelena, da je nastopal v živo akustično in vidi se, da je že 40 let frontman enega največjih bandov v Sloveniji, vsa čast. Super je imeti službo, kjer imaš pred nosom tak čudovit koncert,« pa je povedal Roškar, ki prav tako kot njegova sovoditeljica že komaj čaka naslednji ogrevalni žur pred festivalom v Laškem. O naslednji lokaciji, kjer bo znova veselo, pa lahko odločate tudi vi, če pozorno poslušate Radio 1 in spremljate njihova socialna omrežja.

Darja Stravs Tisu
Med številnimi nastopajočimi je v živo zaigral tudi Matjaž Jelen.