Presenetil

Hugh Grant: Ta film bi najraje izbrisal iz svoje kariere

E. J.
31. 3. 2023, 09.50
Posodobljeno: 31. 3. 2023, 09.55
Deli članek:

"Rad bi raztrgal svojo IMDb stran, svoj življenjepis, ker sem se desetletja specializiral za to, da sem slab."

Profimedia
Slavni Anglež je bil gost v oddaji Jamesa Cordena The Late Late Show, kjer je igral 'Spill Your Guts or Fill Your Guts' (v prostem prevodu: Razlijte črevesje ali napolnite drobovje) s Chrisom Pinom, s katerim igra v novem filmu Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves.

Skoraj vsak igralec ima v svoji karieri vlogo, ki jo obžaluje, in zdi se, da Hugh Grant ni nič drugačen. Slavni Anglež je bil gost v oddaji Jamesa Cordena The Late Late Show, kjer je igral 'Spill Your Guts or Fill Your Guts' (v prostem prevodu: Razlijte črevesje ali napolnite drobovje) s Chrisom Pinom, s katerim igra v novem filmu Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves. Ideja igre je bila, da igralci bodisi iskreno odgovorijo na neprijetna vprašanja ali zaužijejo nekaj gnusnega, da se izognejo odgovoru. Na eni točki igre so Granta prosili, naj imenuje film, ki bi ga najraje "izbrisal" iz svojega življenjepisa. Igralec je priznal, da je posnel nekaj filmov, ki jih zdaj obžaluje, čeprav jih okleva imenovati, ker ne želi užaliti  drugih, ki so vpleteni v te filme.


"Rad bi raztrgal svojo IMDb stran, svoj življenjepis, ker sem se desetletja specializiral za to, da sem slab. Postal sem boljši. Kot veste, je eno reči, da sem bil slab, vendar ne morem kritizirati moje čudovite kolege, ki so delali z menoj pri katerem koli filmu, češ da je slab, to je moja dilema," je dejal Grant, ki je na koncu vendarle poimenoval film, na katerega ni ponosen.

Gre za Lady and the Highwayman, britanski TV film, ki je bil prvotno predvajan leta 1989. Film je romantična pustolovščina, v kateri je Grant igral ob Lysette Anthony in je postavljen v 17. stoletje. Grant je nosil lasuljo in kostum, ki nanj ni naredil pravega vtisa, in namigoval, da je bil njegov nastop v tem filmu precej slab. "Lady and the Highwayman. Jaz sem razbojnik. Moral bi biti seksi. Nizkocenovni film, slaba lasulja, slab klobuk, videti sem kot namestnik Dawg. Ko sem napet, ne vem, če se to zgodi drugim igralcem, toda moj glas se dvigne za dve oktavi. Zato sem jaz, namestnik Dawg, skočil z dreves, ko je kočija peljala mimo, in rekel: "Ustavite se in dostavite!" Hudo je, vendar se za to opravičujem vsem svojim čudovitim kolegom," je dejal Grant.