Manična epizoda

Zvezdnica gola tavala po mestu, končala na psihiatriji

R.T.
26. 3. 2023, 13.07
Posodobljeno: 26. 3. 2023, 13.09
Deli članek:

Amanda Bynes je nekoč navduševala v filmih, nanizanka in nadaljevankah za mlade, v zadnjih letih pa se bori s hudimi psihičnimi težavami.

Profimedia
Težave Amanda Bynes se velečejo že leta.

Amando Bynes so policisti že pred nekaj dnevi našli zapuščeno na ulicah Los Angelesa. Bila je brez oblačil, dokumentov in drugih osebnih predmetov. Že pred tem so našli njen avto, zapuščen in brez goriva. Odpeljali so jo na policijsko postajo od tam pa na obvezno psihiatrično zdravljenje. Kot sedaj poročajo novinarji spletnega medija TMZ naj bi imela nekdanja otroška zvezdnica hude psihične težave.

Kot so izvedeli naj bi zavračala vsakršno komunikacijo z bližnjimi in zdravniki. Slednji so bili tako prisiljeni prvotnih 72 ur bivanja na zaprtem psihiatričnem oddelku podaljšati za vsaj teden dni.

Profimedia
Amanda Bynes leta 2000.

Igralka bi se morala sestati s preostalo zasedbo serije All That (Nickelodeon) na festivalu '90s Con, a se je za izostanek opravičila zaradi »neznane bolezni«. Amanda je v skeč komediji igrala med letoma 1996 in 2000. Njena udeležba na težko pričakovanem ponovnem srečanju, na katerem so bili še Kenan Thompson, Kel Mitchell, Danny Tamberelli in Lori Beth Denberg, bi pomenila njen prvi javni nastop po koncu osemletnega skrbništva s strani njene mame Lynn, ki se je zaključilo marca 2022.