Presenečenje

Reese Witherspoon se po skoraj 12 letih zakona ločuje od moža

E. J.
25. 3. 2023, 10.49
Posodobljeno: 25. 3. 2023, 10.57
Deli članek:

Reese Witherspoon in Jim Toth se ločujeta po 11 letih zakona, novico pa sta objavila v petkovi skupni izjavi na Instagramu, le dva dni pred njuno 12. obletnico poroke.

Profimedia
Witherspoonova je spoznala Totha v začetku leta 2010 v hiši skupnega prijatelja, kmalu po tem, ko se je ločila od Jakea Gyllenhaala. Zgodba je res sočna...

Reese Witherspoon in Jim Toth se ločujeta po 11 letih zakona, novico pa sta objavila v petkovi skupni izjavi na Instagramu, le dva dni pred njuno 12. obletnico poroke.

Skupna objava

"Za podeliti imava nekaj osebnih novic ... Z veliko pozornostjo in obzirnostjo sva sprejela težko odločitev za ločitev. Uživala sva toliko čudovitih skupnih let in greva naprej z globoko ljubeznijo, prijaznostjo in medsebojnim spoštovanjem do vsega, kar sva ustvarila skupaj ," sta zapisala.  "Najina  največja prednostna naloga je najin sin in najina celotna družina, ko gremo skozi to naslednje poglavje. Te stvari niso nikoli enostavne in so izjemno osebne. Resnično cenimo spoštovanje zasebnosti naše družine v tem času," so dodali.

11 let zakona

Nekdanji par je bil poročen od marca 2011, v nedeljo, 26. marca, pa bi praznoval 12. obletnico poroke. Sta starša 10-letnega sina Tennesseeja. Witherspoonova ima z nekdanjim možem Ryanom Phillippeom, s katerim je bila poročena 9 let, tudi 23-letno hčer Avo in 19-letnega sina Deacona.

Prvo srečanje

Witherspoonova je spoznala Totha v začetku leta 2010 v hiši skupnega prijatelja, kmalu po tem, ko se je ločila od Jakea Gyllenhaala. Dve leti kasneje je Elle razkrila zgodbo o njunem prvem srečanju."Zgodilo se je nenadoma. Ta pijanec se je metal vame, se delal idiota, kričal name. Rekel je:  'Ti me ne poznaš', jaz pa sem mu odgovorila: 'Ne, ne poznam te!' Jim je prišel in rekel: 'Prosim, oprostite mojemu prijatelju. Pravkar je prekinil z nekom.' Jim je bil res dober prijatelj, rešil ga je iz te situacije. Takšen je, res dober človek," je dejala.

Aretirana zaradi vožnje pod vplivom alkohola

Spomnimo, da je bila igralka in agentka talentov aretirana v Atlanti aprila 2013 zaradi obtožb o neprimernem vedenju in vožnji pod vplivom alkohola. Kasneje so ji naložili plačilo denarne kazni, medtem ko je bil on obsojen na družbeno koristno delo, leto pogojne kazni in izobraževalni program o alkoholizmu. "Moramo reči: 'Ko narediš napako, prevzameš odgovornost', mi pa prevzamemo odgovornost in storimo vse, kar je v naši moči, da jo popravimo," je dejala Witherspoonova v takratnem intervjuju in pojasnila, kako so razložili otrokom, kaj se je zgodilo.