Oboževalke navdušene

FOTO: Skupina Parni valjak ima novega pevca

P.K./STA
24. 3. 2023, 17.16
Posodobljeno: 24. 3. 2023, 17.25
Deli članek:

Aki Rahimovski, dogoletni pevec omenjene hrvaške skupine, ki je desetletja osvajala Balkan in širše, je lani januarja preminil. Star je bil komaj 66 let. Njegova partnerica je bila Barbara Vesel, s katero imata tudi štiriletno deklico.

Facebook
Novi glas skupine Parni valjak je 31-letni Igor Drvenkar.

Zdaj je skupina sporočila, da ima novega pevca. Akija je nasledil Igor Drvenkar, s katerim so že posneli novo pesem z naslovom Moja glava, moja pravila. Navdušenje nad njim je sploh v ženskih vrstah, saj fant tudi prijetno izgleda, veliko.

"Razblinili smo svoje dileme in nadaljujemo dalje, ker brez igranja ne vidimo smisla. Moja glava, moja pravila je naša nova pesem, ki je nastala pred nekaj meseci. Iskala je svoj glas in v kadru se je pojavil Igor Drvenkar," je sporočila skupina na družbenem omrežju Facebook. Pesem je že mogoče slišati na radijskih postajah in pretočnih platformah, videospot pa je na ogled na kanalu skupine na Youtubu.

Nenadomestljiv

Člani zasedbe so na Facebooku dodali, da bo Aki Rahimovski vedno v duhu z njimi, v 31-letnemu Igorju pa so prepoznali izjemnega človeka, s katerim se odpravljajo v novo avanturo.

Da bi Rahimovskega lahko zamenjal Drvenkar, so hrvaški mediji pisali že minuli mesec. Ustanovitelj Parnega valjaka Huisein Hasanefendić Hus njihovih ugibanj takrat ni hotel potrditi, dejal je le, da bodo vse podrobnosti z občinstvom delili sredi marca.

Drvenkarja hrvaška javnost sicer najbolje pozna po nastopih v oddaji hrvaške nacionalne televizije HRT A strana. Pel je tudi v več skupinah in muzikalih.