FOTO

Kakšna kazen bo doletela Denisa Avdića, če se pregreši pri keto dieti?

R.T.
21. 3. 2023, 15.21
Posodobljeno: 21. 3. 2023, 16.01
Deli članek:

Voditelji Denis Avdić Showa na Radiu 1, Denis Avdić, Jana Morelj, Miha Deželak in pripravnica Lara Tošič so pred tremi tedni sprejeli pogumen izziv!

Radio1
V tej verziji ne bi bilo Denisu nič hudega.

Za kar tri mesece so šli na keto dieto, kar pomeni, da ne jedo nobenih ogljikovih hidratov, sladkorja in ne pijejo alkohola. Dovoljene pa so beljakovine v vseh oblikah in maščobe. Posladkajo se lahko le s črno čokolado z vsaj 75% kakava in z jagodičevjem.

Do danes jim spremenjen način prehranjevanja kar ustreza, kajti vsako jutro so videti nasmejani in dobre volje. Pa bo keto evforija trajala vse tri mesece? To pa je vprašanje, ki si ga vsi zastavljamo, kajti po začetni motivaciji, je čas za disciplino. Kaj se bo zgodilo, če se nekdo od njih pregreši?

Včeraj so s pomočjo poslušalcev že določili dve kazni v primeru grešenja in sicer za Deželaka in Jano. Deželak celo poletje ne bo smel na Hrvaško, Jana pa na koncerte! Vsi, ki jo poznajo vemo, da je sta to res hudi kazni, saj Deželak poleti redno hodi na vikend v Maredo, Jana pa obiskuje koncerte. Danes pa sta svoji kazni dobila še Denis in Lara. Denis do konca poletja ne bo smel na njegov ljubi motor, Lara pa ne bo smela uporabljati pametnega telefona, ampak enega tistih mobilcev, ki smo jih imeli čisto na začetku, ko ona sploh še ni bila rojena!

Da pa je v ekipi Denis Avdić Showa vedno zabavno, pa so poskrbeli radijski sodelavci, ki so se z Avdićem malce pošalili in v fotoshopu naredili nekaj res zabavnih predlogov, kaj bi ga lahko čakalo, če se ne bo držal keto diete!