Viralni hit

Vremenarka je med prenosom v živo nenadoma omedlela in se zgrudila

E. J.
20. 3. 2023, 13.50
Posodobljeno: 20. 3. 2023, 13.52
Deli članek:

Meteorologinja in nekdanja mis Kalifornije se je s podobno situacijo soočila že leta 2014.

Profimedia
Alissa Carlson Schwartz je padla v nezavest ravno takrat, ko naj bi napovedala vreme.

Meteorologinja in napovedovalka Alissa Carlson Schwartz se je pripravljala na jutranje poročilo CBS iz Los Angelesa, ko je nenadoma omedlela in se zgrudila na tla, poroča Daily Mail.

Med oddajo v živo je kljub slabemu počutju skušala ohraniti nasmeh na obrazu in se z rokami naslonila na mizo. Preden je lahko začela napovedovati, je nenadoma zavila z očmi in njena glava je začela padati naprej, dokler ni bila nekaj centimetrov od mize. V tistem trenutku so ji odpovedale noge in padla je na tla. Voditeljici poročil Nichelle Medina in Rachel Kim sprva nista opazili, da se je Schwartzova onesvestila. "Alissa, to je res zatišje pred nevihto," ji je rekla Medina, ko se je Schwartzova onesvestila.

Profimedia
Voditeljici najprej nista dojeli, kaj se dogaja.

Nekaj ​​sekund kasneje so ugotovili, kaj se je zgodilo in napovedali prehod na reklame. "Oh!" je rekla presenečena Kim, nakar je Medina gledalcem pojasnila, da bo takoj prekinila prenos v živo. Po poročanju TMZ oddaja kasneje ni šla v živo, namesto tega so predvajali vnaprej posnete segmente.

Schwartzova je pozneje na svojem Facebooku obvestila vse zaskrbljene gledalce, da bo z njo vse v redu, in se jim zahvalila za vsa sporočila, klice in dobre želje.

Natančen razlog, zakaj se je onesvestila, še ni znan, meteorologinja in nekdanja mis Kalifornije pa se je s podobno situacijo soočila že leta 2014. Delala je na drugi postaji in nadomeščala kolegico, ko je sredi oddaje nenadoma bruhala. Po obisku pri zdravniku je ugotovila, da ima poškodovano srčno zaklopko, zaradi česar ji je uhajala kri. Zdravniki niso mogli napovedati, kdaj se bo njeno stanje izboljšalo, a po porodu hčerke so matične celice iz nosečnosti spodbudile popravilo škode.

Trenutno ni znano, ali je nedavna omedlevica povezana z njenimi prejšnjimi težavami s srcem.