Oboževalci šokirani

Bruce Willis posnet med praznovanjem rojstnega dne: "Zakaj je brez zob?"

E. J.
20. 3. 2023, 11.25
Posodobljeno: 20. 3. 2023, 12.35
Deli članek:

Nekdanja žena Brucea Willisa, igralka Demi Moore, je v ponedeljek na Twitterju objavila posnetek Bruceovega rojstnodnevnega praznovanja, ki pa je zaskrbel nekatere igralčeve oboževalce.

Instagram/zajem slike
Oboževalci in oboževalke so žalostni, saj je njihov idol v dokaj slabem stanju.

Oboževalci so namreč na posnetku opazili, da deluje Bruce nekoliko nestabilen na nogah, se pravi, da se rahlo spotika in da se vidijo sledi hude bolezni, s katero se bori, opazili pa so tudi, da mu manjka sprednji zob. "Kam mu je izginil sprednji zob?" so se spraševali nekateri oboževalci Brucea. "Solze mi gredo v oči, ko ga vidim takšnega," je zapisal en uporabnik Twitterja, drugi pa je dodal: "Ne izgleda dobro, tako sem žalosten zaradi tega." "Kako je mogoče, da mu manjka zob, človek pa ima na bančnem računu milijone", "Zdi se mi zdrav, vendar so znaki bolezni očitni, vidi se, da se težko premika", "Moja  mama ima demenco in ob gledanju tega videa vidim veliko podobnosti" , so le nekateri komentarji zaskrbljenih oboževalcev.

Vendar pa pod objavo večinoma prevladujejo le pozitivni komentarji, v katerih Brucea hvalijo, da mu gre dobro, njegovo družino pa, da ga podpira in mu pomaga.

Žena je objavila čustven video

Prav tako je žena Brucea Willisa, Emma Heming, objavila videoposnetek ob praznovanju igralčevega rojstnega dne v nedeljo in spravila v jok mnoge Bruceove oboževalce. Objavila je namreč kompilacijo videoposnetkov oziroma skupnih spominov, kjer lahko vidite, kako se Bruce igra s svojima hčerkama, si izmenjuje nežnosti z Emmo in kako se imata lepo na počitnicah.

"On je ljubezen, ki hodi. Vsi ga imajo radi. Tudi jaz ga bom vedno imela rada. Srečen rojstni dan mojemu najljubšemu. Moja želja za Brucea je, da vsi pošljete svoje molitve in dobre vibracije, ker je občutljiva duša in bo to občutil. Hvala vsem za vašo skrb,« je zapisala Emma v opisu videa.

Oboževalce spravil v jok

Oboževalci, tako kot Willisova družina, težko ugotavljajo, da je igralec zbolel za demenco in da bolezen zelo hitro napreduje, mnogi pa so pod Emmino objavo zapisali, da jih je ta video spravil v jok.

"Ta video me je spravil v jok. Toliko ljubezni je šlo v ta video, nisem presenečen, da je vsem všeč", "Jokala sem, ko sem to gledala", "Emma, ​​​​hvala, da si to delila z nami", "Jaz sem jokam tudi s tabo Emma, ​​čudovit video", "Zelo me je ganilo vse, kar počneš za svojega moža, bojevnice ste, vse boste premagale", so le nekateri komentarji pod objavo.

"Dan sem začela v solzah"

Spomnimo, Emma je ob Bruceovem rojstnem dnevu objavila še en videoposnetek, v katerem je razkrila, kako je jokala takoj, ko se je zbudila in da ji gledanje starih videov njenega moža "zlomi srce".

"Danes je torej rojstni dan mojega moža. Dan sem začela z jokom. Kot vidite, imam rdeče oči in nos. Mislim, da je pomembno videti vse plati tega. Velikokrat dobivam sporočila o tem, kako močna sem. Nimam izbire. Želim si, da bi imela. Toda v vsem tem moram vzgajati dva otroka," je rekla. "V življenju moramo preprosto sprejeti stvari. Vendar sem včasih žalosten več dni. Enako se počutim danes, na njegov rojstni dan. Začel sem snemati video z njegovimi posnetki in, ne vem zakaj, ampak to mi zlomi srce. Tudi to delam zate, vem, kako zelo ljubiš mojega moža. Hvala," je zaključila. 

Pred kratkim so jo obtožili

Pred kratkim se je odzvala na obtožbe, da "moževo diagnozo demence izkorišča za to, da si ustvari ime". Na Instagramu je delila video, v katerem je govorila o tem, koliko ljudi misli, da se poskuša promovirati z objavami o igralčevem zdravju. Poleg tega je pred tem apelirala, naj Brucea pustijo pri miru, še posebej, ko se odloči zapustiti hišo. Spomnimo, potem ko je družina Brucea Willisa marca 2022 objavila, da so igralcu diagnosticirali afazijo in da se bo upokojil, je bilo pred kratkim razkrito, da je bil na novo diagnosticiran in da trpi za demenco.