Afera z markizo

Princ William vara Kate Middleton? Ugibanja se vrstijo že od leta 2019

E. J.
20. 3. 2023, 07.50
Posodobljeno: 20. 3. 2023, 18.12
Deli članek:

Markiza Rose Hanbury je dolgoletna družinska prijateljica, njena babica pa se je udeležila poroke kraljice Elizabete II.

Profimedia
Vedno več je namigovanj, da princ William vara Kate Middleton.

Princ William (40) in njegova žena Kate Middleton (41) sta poročena že 12 let, spet pa so se začela ugibanja o prinčevi aferi z markizo Sarah Rose Hanbury (38).

Profimedia
Markiza Sarah Rose Hanbury.
Sarah Rose Hanbury, markiza Cholmondeleyja, je dolgoletna prijateljica kraljeve družine. Njena babica Lady Elizabeth Lambart je bila ena od družic na poroki pokojne kraljice Elizabete II. Zato se Rose pogosto udeležuje družinskih srečanj.

Rose se je leta 2009 poročila z markizom Davidom Cholmondeleyjem (62) in ima z njim tri otroke - 13-letna dvojčka Alexandra in Oliverja ter hčerko Iris (7), pred porodom pa je delovala kot model pri londonski agenciji Storm Models. Leta 2019 so se pojavila ugibanja, da je njunega zakona konec, nekateri pa so menili, da je glavni krivec princ William.

Čeprav ni potrjenih dokazov o njuni aferi, se ugiba, da je William Valentinovo preživel z Rose in ji menda kupil darilo, poroča The News.