Trump izdaja novo knjigo

Brat princese Diane: 'Moja sestra se ni prilizovala Trumpu! O njem je mislila ..."

E. J.
17. 3. 2023, 16.10
Posodobljeno: 17. 3. 2023, 16.21
Deli članek:

Charles Spencer o sestri, princesi Diani in Donaldu Trumpu: "Zdel se ji je hujši kot analna razpoka". Kraljevi menda nastopajo tudi v Trumpovi novi knjigi.

Profimedia
Donald Trump je Diano menda dobesedno zasledoval in se na vse pretege trudil, da bi jo spravil v posteljo, ona pa je o njem govorila kot o 'analni razpoki'.

Brat princese Diane, Charles Spencer je okrcal nekdanjega ameriškega predsednika Donalda Trumpa in dejal, da ga ima njegova sestra za "hujšega od analne razpoke", potem ko je nekdanji ameriški predsednik v novi knjigi trdil, da sta se mu ona in kraljica prilizovali. 58-letni Charles Spencer je Trumpa tudi obtožil, da je Dianino ime uporabil za 'prodajo nepremičnin', in dodal, da je bil presenečen, ko se je hvalil s poznanstvi s številnimi zvezdniki in javnimi osebnostmi.

Na Twitterju je zapisal: "Presenečen sem, ko slišim, da Donald Trump očitno trdi, da se mu je moja pokojna sestra Diana prilizovala, potem ko mi ga je nekoč omenila in takrat je uporabil njen dober ugled in ime za prodajo svojega posestva v New Yorku. Očitno se ji je zdel hujše od analne razpoke.«
To odkritje prihaja v času, ko bi moral nekdanji ameriški predsednik razkriti 150 pisem, ki jih je prejel in jih namerava objaviti v novi knjigi 'Letters to Trump' prihodnji mesec.

Profimedia
Trump že naslednji mesec objavlja nova knjigo, v kateri nastopajo tudii kraljevi.
Nova Trumpova knjiga, v njej pa tudi kraljevi

"Mislim, da boste videli zelo fascinantno življenje. Poznam jih vse in vsi so se mi prilizovali, zdaj pa jih le polovica še vedno poskuša," je dejal Trump. Med objavljenimi pismi naj bi bila pisma princese Diane, nekdanjih ameriških predsednikov Richarda Nixona, Ronalda Reagana, Billa Clintona, severnokorejskega voditelja Kim Jong-Una, ruskega predsednika Vladimirja Putina in nekdanjega brazilskega predsednika Jairja Bolsonara.

Profimedia
Princesa Diana še danes buri duhove.
Aprila lani je Trump trdil, da sta kraljica Elizabeta II. in Camilla Parker Bowles tekmovali za njegovo pozornost na dogodku. Navdušeno pa je govoril tudi o pokojni kraljici in jo označil za 'pravo legendo'. "Camilla je bila na moji desni, kraljica na moji levi in ​​rekel sem: 'Kraljica, res moram govoriti s Camillo.' Nisva mogla biti narazen. Camilla je bila smešna, pametna, hitra, bila je odlična.  Tudi princ Charles mi je všeč," je dejal v intervjuju s Piersom Morganom. Na vprašanje, ali meni, da bosta kralj Karel III. in Camilla dobra kralja in kraljica, je Trump dejal: "Upam. Mislim, da sta v zelo težki situaciji, ker morata nadomestiti pravo legendo. Ko govorimo o kraljici: ta ženska je prava legenda." Zelo neskromno je izjavil tudi, da se kraljica še nikoli ni tako zabavala kot takrat, ko je na tem dogodku sedela poleg njega.

Trump: zasledoval je prineso Diano, menda ga je zavrnila

Pred tem je podal nekaj slabšalnih pripomb o Diani in njenem spolnem zdravju. V šokantnih intervjujih s Howardom Sternom, ki so se znova pojavili leta 2018, je dejal, da bi spal s princeso Diano, a jo bo najprej prisilil, da se testira na HIV. Leta 2000 je Trump Sternu povedal, da bo "brez obotavljanja" intimen s princeso. Toda lani objavljena knjiga trdi, da je Diana 'zavrnila' Trumpove poskuse, da bi jo zvlekel v posteljo. Knjiga Christopherja Andersena The King: The Life of Charles III podrobno opisuje, kako je Trump "agresivno zasledoval" Diano po njeni ločitvi od takratnega princa Charlesa leta 1996.

"Kaj imajo skupnega predsedniki, kraljeve družine, zvezdniki in poslovneži? Vsi imajo radi Donalda Trumpa. Pred vstopom v politiko je Donald Trump živel izjemno življenje. Nobena knjiga ne poudarja njegovih odnosov tako kot 'Pisma Trumpu' in navdušeni smo da ga bomo lahko delili z našimi bralci,« je zaključil ustanovitelj Winning Team Publishing Segio Gor.

Profimedia
Dianin Brat Charles Spencer.