Tajni intervju

Razkrito: Jennifer Aniston ni nehala jokati, ko je izvedela, da je Angelina noseča

E. J.
16. 3. 2023, 16.25
Posodobljeno: 16. 3. 2023, 16.51
Deli članek:

Nedavno je bil razkrit intervju, v katerem se je Jennifer Aniston zlomila, ko jo je novinar vprašal, ali je slišala govorice, da je Angelina noseča, dva meseca preden sta se z Bradom Pittom uradno razšla.

Profimedia
Brad Pitt in Jennifer Aniston sta veljala za sanjski par, dokler se ni Brad zaljubil v soigralko Angelino, a tega Jennifer ni povedal.

Hollywoodska igralca Jennifer Aniston (54) in Brad Pitt (59) sta bila eden najbolj znanih zakonskih parov na svetu, a je njuna zveza razpadla in sta se ločila.

Ko je Jennifer snemala zadnje prizore v kultni seriji 'Prijatelji', je Brad snemal film 'Gospod in gospa Smith' z Angelino Jolie (47). Marsikdo je takrat trdil, da sta Brad in Angelina odličen par, pozneje sta priznala, da sta se zaljubila in kasneje svoje razmerje tudi javno objavila. Januarja 2005 sta Jennifer in Brad oznanila, da se ločujeta. Intervju za Vanity Fair je potekal septembra 2005 in  Anistonova je bila popolnoma uničena, ko ji je novinar povedal govorice, da je Angelina noseča. To se je zgodilo dva meseca pred uradno ločitvijo med Bradom in Jennifer. Novinar je opisal, da je bila igralka videti, kot da se ji je strlo srce, in nekaj minut tiho jokala, dokler ni prišla k sebi. Bila je preveč prizadeta, da bi odgovorila in je samo odkimala z glavo.

Profimedia
Jennifer Aniston ni vedela, kaj se dogaja med Bradom Pittom in Angelino Jolie, ko jo je novinar vprašal, ali ve, da je Angelina noseča.
Ni verjela govoricam, da je Angelina noseča

Na vprašanje, ali verjame govoricam, da je Angelina noseča, je Jennifer odgovorila, da se je odločila verjeti svojemu nekdanjemu možu. "Nič me ne bi presenetilo v tem trenutku, ampak bi mu raje verjela," je odgovorila. Brad ji je rekel, da želi ugotoviti, kaj si želi od samskega življenja in da ne gre za drugo žensko, a so ga kasneje ujeli na plaži z Angelino in njenim sinom Maddoxom.
"Bila bi robot, če bi rekla, da ni bilo trenutkov, ko sem čutila jezo, prizadetost in zadrego. Ne vem, kaj se je zgodilo. Veliko je tega, česar ne razumem, veliko tega ne vem in česar res ne bom nikoli izvedela. Mislim, da sem ga iz neznanega razloga povabil v svoje življenje. Moram tako razmišljati, ker drugače je vse skupaj kruto," je rekla Jennifer.

Anistonova je povedala, da je srečna in hvaležna, da je izkusila zakon s Pittom in da ga bo vedno imela rada, Brad pa se je pozneje poročil z Angelino, s katero ima šest otrok, a sta se leta 2016 ločila.

Profimedia
Angelina Jolie in Brad Pitt sta bila 'Brangelina', vendar sta se ločila.