Na premieri

Keanu Reeves prejel poročno ponudbo od oboževalke, to ji je odgovoril

E. J.
16. 3. 2023, 15.50
Posodobljeno: 16. 3. 2023, 15.55
Deli članek:

Eden najljubših hollywoodskih igralcev Keanu Reeves je po premieri svojega novega filma John Wick 4 v Teksasu prejel ponudbo za poroko, piše Variety.

Profimedia
keanu reeves

58-letnik je občinstvu razkril, da se je odločil obdržati uro in poročni prstan svojega lika za spomin.

"Poročila se bom s teboj," mu je rekla oboževalka iz občinstva. Še nikoli poročeni igralec ji je odgovoril: "Ja, pazi, kaj si želiš," in s svojim odgovorom nasmejal mnoge. Keanu Reeves je trenutno v zvezi z umetnico Alexandro Grant.

Profimedia
Igralec je trenutno v zvezi z umetnico Alexandro Grant.
Njegova hči in ljubljena žena sta umrli

Leta ni bil v razmerju zaradi travme, ki jo je doživel v 90. letih, ko je bil v razmerju z igralko Jennifer Syme, ki je zaslovela z vlogami v filmih Davida Lyncha. Par je začel razmerje leta 1999, ona pa je tisto leto zanosila. Otroka pa sta izgubila v osmem mesecu nosečnosti. Na božični večer leta 1999 je rodila mrtvorojeno deklico Avo Archer Syme-Reeves. Izguba ju je hudo prizadela, kmalu sta se razšla in prekinila razmerje le nekaj tednov po pokopu hčerke januarja 2000. Dve leti po izgubi otroka je Jennifer Syme umrla v grozljivi prometni nesreči v Los Angelesu. Igralka se je s polno hitrostjo zaletela v parkirane avtomobile, padla iz vozila in bila na mestu mrtva.

Profimedia
Keanu Reeves na premieri svojega zadnjega filma John Wick 4 v Teksasu.
Največje bogastvo Hollywooda

"Žalost spreminja obliko, a se nikoli ne konča. Ljudje imajo zmotno prepričanje, da se z njo lahko spoprimeš in da v trenutku rečeš, da je ni več in se zdaj počutiš bolje. Motijo ​​se. Ko umrejo ljudje, ki jih imaš rad, ostaneš sam," je leta 2006 Keanupovedal v intervjuju za Parade. Mimogrede, Keanu Reeves je znan kot "največji hollywoodski dobrotnik", saj velik del svojega zaslužka namenja v dobrodelne namene. Igralec se pogosto druži z brezdomci, ob srečanjih s številnimi oboževalkami pa je izjemno prijazen in potrpežljiv.